Breaking news

Cățelușa Gaga de la Ham Talent, colecție de 600 de accesorii pentru păr

loading...

Un concurent necuvântător uimește juriul Ham Talent printr-o garderobă de invidiat care numără peste 600 de accesorii de prins părul. țelușa Gaga are o colecție de sute de hăninuțe, dintre care unele făcute la croitor.

catelusa gaga - ham talentDragostea pentru animalul de companie îi face pe unii stăpâni să nu cunoască limite, de asta se vor convinge telespectatorii Antenei 1 duminică, de la 20:30, atunci când va fi difuzată cea de-a doua ediție a show-ului „Ham talent”.

Unul dintre animalele înscrise la „Ham talent”, singurul show cu pedigree de vedetă, se poate lăuda cu o garderobă impresionantă și cu nu mai puțin de 600 de accesorii de prins părul.

Gaga este o fashionistă cu acte-n regulă, mereu atentă la felul în care iese în public.

„Eu sunt aproape invidioasă pe garderoba ei”, a recunoscut Diana Munteanu, impresionată de felul regește în care este tratată „domnișoara” înscrisă în competiție. Patrupedul are nenumărate ținute, atât de zi, cât și de seară sau, de ce nu, de plajă.

Ochelarii de soare și șepcuțele completează de fiecare dată look-ul animalului de companie, care este schimbat uneori și de trei ori pe zi.

ham talent

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata