Breaking news

Cătălin Moroșanu și-a spart arcada la „Poftiți pe la noi!”

loading...

Munca e brățară de aur, dar nici distracția nu e mai puțin valoroasă! Asta trebuie să-și fi spus și Cătălin Moroșanu când, sătul de atâta trudă la „Poftiți pe la noi!”, hotărâște să fugă de nea Mărin și să se bucure de un dans în ploaie alături de Roxana Ionescu.

morosanu arcadaCei doi se află în bucătăria pensiunii pe care au renovat-o când decid să evadeze pe geam, pentru a fi siguri că nea Mărin nu îi vede trăgând chiulul. Ceea ce trebuia să fie un moment de relaxare i-a adus sportivului mari dureri de cap, la propriu.

Cătălin s-a lovit atât de tare de tocul ferestrei încât și-a spart arcada, ceea ce nu i s-a întâmplat niciodată în timpul competițiilor sportive la care participă. Supărat că Roxana a fost cea care a avut „sângeroasa” idee, Cătălin îi spune: „Eu cu tine intru în spital! Dacă stau două săptămâni cu tine, tu mă omori, femeie!”.

Doamne, nu știu ce a fost în capul meu de-am vrut să ies pe fereastra aia mai mică decât mine! Eu sunt ditamai animalul și am vrut să ies să dansez în ploaie cu Mama Natură. Iaca ce pățești dacă te iei după capul femeii”, a povestit amuzat Cătălin Moroșanu, luptătorul pe care telespectatorii Antena 1 îl vor putea urmări luni și marți, 4 și 5 august la „Poftiți pe la noi!”.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata