Breaking news

Cătălin Bordea se transformă în Fuego la “Te cunosc de undeva!”

loading...

Cătălin Bordea se transformă în Fuego și cântă “Măicuța vrea să mă-nsor”, în duet cu Ana Odagiu, care o va imita pe Irina Loghin, la “Te cunosc de undeva!”.

catalin bordea- fuegoFuego s-a bucurat la aflarea veștii că va fi personaj la “Te cunosc de undeva!” și va urmări, la rându-i emisiunea.

Eu sunt acum cu doamna Irina (n.n. Irina Loghin) și dânsa aplaudă vestea. Bravo, e frumos că au făcut asta. Atât timp cât astfel de lucruri sunt făcute cu decență și bun simț, nu pot decât să mă bucur. De altfel, eu am fost invitat la una dintre ediții, în juriu, la “Te cunosc de undeva!” și mi-a plăcut foarte mult!”, a declarat Fuego.

Ana Odagiu, tânăra cântăreață care o va imita pe Irina Loghin, ne-a mărturisit că este pentru prima oară când îmbracă un costum tradițional și când cântă muzică populară.

Fota,veche de o sută de ani, era foarte frumoasă, dar cam grea. Greu mi-a fost și cu acel coc, m-a durut pielea capului trei zile după aceea, dar și cu lentilele de contact pe care a trebuit să le port. În rest, m-am simțit ca o doamnă. Și pentru Bordea a fost o premieră, nu mai cântase niciodată pe o scenăîn fața unui public atât de numeros. M-am bucurat că am fost împreună cu Bordea la “Tecunosc de undeva!”. Cred căfacem o perechefoarte mișto pe scenă. A fost o nebunie!”, povestește Ana Odagiu.

Alături de ea, pe parcursul filmărilor, s-a aflat sora ei, Monica Odagiu, la rândul ei cântăreață, care a venit să o susțină.

Cum apreciază jurații transformarea celor doi, vedeți sâmbătă, 19 aprilie, de la ora 20.30, numai la “Te cunosc de undeva!”.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata