Breaking news

Carmen Tănase a distrus din greșeală, o vioară de mii de euro

loading...

Actrița Carmen Tănase mărturisește la Antena 1 cum a distrus o vioară de mii de euro, în copilărie.

carmen tanase - lora - muraruMiercuri, 25 februarie, la “Te pui cu blondele?”, actrița Carmen Tănase povestește cum a distrus o vioară prețioasă.

“Am studiat vioara șapte ani. Dar am făcut și o boacănă mare de tot… Tata și-a pus mari nădejdi că voi fi o mare violonistă, drept pentru care a investit în mine și mi-a cumpărat o vioară Josef Klotz (n.n. lutier de origine germană, care a trăit între anii 1743-1819), foarte scumpă… Eram un copil, umblam îmbrăcată în negru, eram mai melancolică… echivalentul stilului emo de azi. Și ce ne-am gândit eu și prietena mea? Că vioara e prea de prost gust așa, maronie și cu margini aurii. Ea, de fapt era o frumusețe, dar nu cadra cu noi, îmbrăcate în negru. Și am vopsit vioara în negru, cu tempera. Opt straturi de vopsea am dat pe ea!, povestește Carmen Tănase la “Te pui cu blondele?”

Cum a reacționat tatăl actriței când a văzut grozăvia, telespectatorii Antenei 1 vor afla miercuri, 25 februarie, de la ora 20.30, numai la “Te pui cu blondele?”, o ediție în care cei trei invitați speciali care se vor confrunta cu cele 50 de blonde din platou pe teme de cultură generală vor fi Carmen Tănase, Lora și Vasile Muraru.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata