Breaking news

Carla’s Dreams fac show pe scena de la “Te cunosc de undeva!”

loading...

Carla’s Dreams, Dan Bittman, Amanda Lear, Harry Belafonte urcăsâmbătă, pe scena de la “Te cunosc de undeva!”.

carla dreamsGeørge se vopsește pe față ca să îl imite pe misteriosul cântăreț de peste Prut cunoscut sub numele de Carla’s Dreams și va interpreta “Sub pielea mea (Eroina)”, cel mai recent hit al acestuia, iar Paula Chirilă va cânta operă pentru prima dată în viața ei, transformată în celebra soprană de origine spaniolă Montserrat Caballé.

Sâmbăta aceasta, mezina Theo Rose și Feli Donose vor cânta în travesti și îi vor aduce pe scena de la “Te cunosc de undeva!” pe J.Balvin și Harry Belafonte.

Nicoleta Nucă o va imita pe foarte tânăra cântăreață britanică Jasmine Thompson, cu piesa “Ain’t Nobody”, Rareș Dragomir va simți pe propria piele cum este să fii unul dintre cei mai șarmanți și doriți bărbați din show-biz-ul românesc, o dată cu transformarea sa în Dan Bittman, Liviu Teodorescu va cânta precum fascinanta Amanda Lear, iar Anca Țurcașiu va fi regina incontestabilă a muzicii disco din anii ’70, Donna Summer.

Cu originalul de față în postura de jurat, Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu se vor transforma în această ediție în Andreea Bălan și Cortes și vor interpreta hitul “Uită-mă”.

Momentul special al galei va fi susținut de Aurelian Temișan, Florin Ristei și FreeStay, care au pregătit un tribut de colecție dedicat celui care a fost Aurelian Andreescu.

Care concurent va realiza cea mai bună transformare a serii, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 19 martie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului “Te cunosc de undeva!”.

dan bittman

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata