Breaking news

Carismaticul Valentin, eliminat la ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”

loading...
0 16

După ce seara de marți s-a lăsat cu scandaluri, mâncare adunată din gunoi și două eliminări – Valentina și Andreea – ediția de miercuri, 3 decembrie, a adus încă o eliminare la ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”.

valentin - iadul bucatarilor - antena 1În urma unui service greu, la care concurenții au fost, pe rând, chefi de echipă și au simțit pe propria piele responsabilitatea unui lider în bucătărie, cei trei jurați au decis că glumețul Valentin trebuie să predea tunica și să plece acasă. “O să-mi fie dor!”, a mărturisit acesta când a părăsit casa.

Dimineața a adus o probă neobișnuită la ”Hell’s Kitchen”: cele două echipe au gătit în regim de ștafetă, fiecare concurent având la dispoziție 5 minute să gătească, după care să predea ștafeta unui coleg de echipă care să ducă mai departe preparatul început. Echipa fetelor a fost cea care s-a descurcat mai bine la această probă, prin urmare a fost răsplătită cu o vizită la mall.

După îndelungi degustări, chef Bontea, chef Scărlătescu și chef Dumitrescu au dat câștig de cauză fetelor, care s-au relaxat la film, dar au și putut vorbi la telefon cu cei dragi. În schimb, pedeapsa pentru băieți a fost cât se poate de cruntă: să aleagă susan alb de susan negru și să prepare pasta tahini pentru service-ul de seară. ”Mai bine tencuiam”, a răbufnit Valentin supărat.

După cele două eliminări din seara anterioară, echipa roșie avea nevoie de un om, astfel că Ovidiu a fost redistribuit în tabăra fetelor. De data aceasta însă, regulile service-ului s-au schimbat. Fiecare dintre concurenți a trecut prin postura de chef, ocupându-se de buna funcționare a bucătăriei și de aranjarea farfuriilor pentru clienți.

Cum era de așteptat, concurenții au întâmpinat dificultăți în a ține frâiele bucătăriei, astfel că tensiunea a ajuns la cote maxime, pe măsură ce niciuna dintre echipe nu reușea să trimită preparatele noului meniu pe mesele clienților înfometați. Sarea le-a jucat feste celor mai mulți dintre concurenți, astfel că multe feluri au sfârșit în coșul de gunoi: fie au folosit prea puțină, fie în exces.

Cu nervii întinși la maximum, cu clienți nemulțumiți care le-au atrast atenția că așteaptă de prea mult timp să primească mâncarea comandată, concurenții au înțeles cât de greu este să fii chef și ce responsabilitate stă pe umerii celui care conduce echipa. Ajunși la capătul răbdărilor, după ce toate farfuriile au fost refuzate, concurenții au început, pe rând, să cedeze nervos.

Dezamăgiți de cele două echipe, cei trei jurați au cerut câte două nominalizări din partea concurenților. De la echipa roșie au fost nominalizate Angi și Kinga, în timp ce echipa albastră este nemulțumită de trei dintre colegi: Denis, Valentin și Augustin. Fiecare și-a susținut punctul de vedere, sperând să scape de eliminare. Decizia chefilor a fost fermă: în timp ce echipa roșie s-a retras în formație completă, echipa albastră l-a pierdut pe Valentin, care și-a luat la revedere de la concurs.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata