Breaking news

Capatos îi ia locul lui Bendeac la iComedy

loading...

Dan Capatos va fi noul amfitrion al emisiunii ”iComedy” de la Antena 1. Păcătosul îl va înlocui pe controversatul Mihai Bendeac. Mikey Has rămâne în show.

bendeac si capatos - icomedyAntena 1 i-a găsit înlocuitor lui Mihai Bendeac la iComedy. Păcătosul nocturn, Dan Capatos îi va lua locul lui Bendeac și va face pereche cu Mikey Has.

La jumătatea lunii octombrie, Antena Group a decis să-l de afară pe Mihai Bendeac, de la iComedy pentru că l-a invitat în emisiune, fără acordul producătorului, pe jurnalistul Radu Banciu de la B 1 TV. A fost picătura care a umplut paharul, iar Antena 1 a trecut la decizii dure și pentru faptul că Bendeac a făcut o parodie acidă la adresa Patriarhului Daniel dar și din cauza atitudinii sale rebele.

Deranjat de faptul că Antena 1 îi îngrădește libertatea de exprimare, Bendeac a răbufnit pe facebook și a intrat în conflict verbal, cu schimb dur de replici cu Mircea Badea.

Coincidență sau nu, fix când s-a aflat înlocuitorul său la iComedy, Bendeac s-a pus pe dezvăluiri printr-o postare video publicată pe internet.

”Ştiţi cât câştigam eu la Antena 1? Cam cât câştigă mulţi dintre voi într-un an sau doi. Sunt al dracului de mîndru de mine că am renunţat la banii ăştia pentru un principiu. În momentul ăsta Antena 1 nu m-a dat afară, mă ţine un pic prizonier (…) Cu Mircea Badea am crescut. Mă uitam în copilărie. Mă trezeam cu Teo şi Mircea Badea şi mă culcam cu Mircea Badea, oricum ar suna”, a mărturisit Bendeac în filmarea de pe Youtube.

Dan Capatos își va păstra în continuare funcția de moderator și realizator al emisiunii care l-a consacrat,  ”Un Show Păcătos”.

Prima ediție cu noua formulă va fi difuzată la Antena 1 pe data de 15 noiembrie, de la ora 20,30.

Rămâne de văzut cine îi va lua locul lui Bendeac și în juriul România Dansează.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata