Breaking news

Călin Goia își dorește să fie un tată perfect

loading...

Este un tată dedicat care încearcă să își petreacă tot timpul liber cu cei doi fii ai săi. Solistul trupei Voltaj, Călin Goia, a primit în studioul său de înregistrări vizita micului reporter al „Jurnalului pentru copii”.

calin goia la digi 24Fermecat de Miruna, artistul a povestit o mulţime de lucruri din copilăria lui, dar şi multe întâmplări cu şi despre cei doi băieţi ai săi: Îmi place să fac toate lucrurile cu copiii mei. Mergem la înot, mergem la schi. Uite acum în weekend am văzut un film foarte frumos de desene animate. Ne jucăm în grădină, ieşim în parc, mergem cu bicicletele. Îmi doresc ca în afara concertelor să îmi petrec tot timpul alături de ei şi de familia mea. Sper că sunt un tătic bun…Uite acum când termin interviul urc la ei. Mă aşteaptă să jucăm un joc de-a alergatul.

Călin Goia i-a dezvăluit Mirunei și un mic secret, a fost un matematician convins în copilărie. „De când eram micuţ, aşa ca tine, mi-a plăcut foarte mult matematica, dar şi muzica. Mergeam la şcoala normală dimineaţa, până la prânz şi după aceea la şcoala de muzică. Uite aşa am ţinut-o ani buni. Am intrat la facultate şi fiind clujean m-am hotărât să mă mut în Bucureşti, din dorinţa de a face muzică.”

Cât despre întâmplări haioase ori probleme pe la concerte, Călin Goia zice că le-a păţit pe toate: M-am şi împiedicat, am şi alunecat pe scenă pentru că deseori cântam iarna tot afară. Niciodată nu am căzut rău, ci doar m-am dezechilibrat şi am stârnit zâmbete în primele rânduri.  De uitat versurile, da se întâmplă şi asta. Atunci  improvizez…Urmează versurile şi eu nu ştiu care sunt.

Ce a mai aflat Miruna despre solistul trupei Voltaj, aflaţi din ediţia de sâmbătă a „Jurnalului pentru copii”, ora 9.30, la Digi 24.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata