Breaking news

Burlacul, ediție incendiară la propriu! Vlădău e super-erou!

loading...

Joi, 18 iulie, telespectatorii care vor fi pe Antena 1, vor avea ocazia să călătorească cu cel mai luxos şi mare vas de croazieră ce aparţine companiei MSC, Preziosa, alături de Burlacul.

BurlaculAmbarcațiunea, una dintre cele mai luxoase și mari vase de croazieră, a început să opereze în luna martie a acestui an, iar naşa ambarcațiunii este nimeni alta decât celebra actriţă Sophia Loren.

Bogdan Vlădău, cu ajutorul prietenului său, Cătălin Botezatu, le-a pregătit, și de această dată, concurentelor, o mulţime de surprize, care mai de care mai specială.

Plimbări romantice prin Roma, la Fontana di Trevi, momente speciale la spa şi clipe de pasiune în jacuzzi, toate acestea vor condimenta ediţia de joi, 18 iulie, de la ora 20:30, numai la Antena 1.

Atmosfera se ȋncinge și mai tare ȋntre Bogdan Vlădău şi una dintre concurente, Alexandra! Ȋn timp ce ȋmpărțeau, ȋn jacuzzi, momente de tandrețe, ȋntr-un cadru romantic, ca la carte, părul fetei a luat foc din cauza unei lumânări. Din fericire, burlacul a fost atent şi a salvat-o, liniştind-o cu îmbrăţişări şi săruturi.

Lupta dintre concurente devine tot mai acerbă, ele recurgând la diferite tipuri de strategii pentru a elimina din concurență. Astfel, ȋn această ediție, una dintre pretendentele la inelul cu diamante şi la titlul de “doamna Vlădău” va fi nevoită să părăsească concursul și asta pentru că actele i-au fost “rătăcite”.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata