Breaking news

Burlacul, Bogdan Vlădău, la un pas de moarte în Monte Carlo

loading...

Bogdan Vlădău şi Paula, una dintre pretendentele sale, în reality show-ul Burlacul, de la Antena 1, au fost la un pas de moarte la filmările de la Monte Carlo.

BurlaculFilmări cu peripeții la reality show-ul Burlacul de la Antena 1, realizate în Monte Carlo.

Bogdan a închiriat o superbã maşinã decapotabilã, pentru o întâlnire privatã în compania frumoasei domnişoare pe Coasta de Azur, fãrã sã-i treacã nicio secundã prin minte ce ar fi putut sã se întâmple.

„Cred cã este visul oricãrei femei sã meargã pe Coasta de Azur, într-o decapotabilã, cu un batic fluturându-i pe cap! Încercând sã fluture eşarfa, i-a dat drumul chiar peste faţa mea. Nu am mai vãzut nimic şi am fost la un pas de a sãri peste coastã! a exclamat Bogdan atunci când a vãzut-o pe Paula coborând din hotel.

Habar nu aveau cã tocmai aceastã eşarfã urma sã îi punã într-o situaţie foarte delicatã. Din fericire, totul s-a terminat doar cu o sperieturã zdravãnã.

Telespectatorii vor putea urmãri întregul moment şi se vor putea bucura de peisajele spectaculoase din Monte Carlo în aceastã searã, de la 20:30, în cel mai nou episod „Burlacul”, difuzat la Antena 1.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata