Breaking news

Burlacul Andrei Andrei înoată cu delfinii

loading...

Mâine, de la 20:30, când Antena 1 va difuza semifinala celui de-al V-lea sezon al show-ului „Burlacul”, tinerele rămase în competiție vor avea parte de cele mai frumoase întâlniri pregătite de Andrei Andrei.

andrei andrei delfiniPentru că știe că e ultima șansă a concurentelor de a-l cuceri, „Burlacul” face tot posibilul să le surprindă cu momente speciale dedicate fiecăreia în parte.

Nu doar pretendentele sale vor avea parte de nenumărate surprize, ci și telespectatorii, care vor descoperi cât de bun actor este Andrei.

Daiana pare să tragă lozul norocos în ediția de mâine, pentru că ea și Andrei vor merge să înoate alături de delfini. Foarte fericită de tot ceea ce trăiește, Daiana își va deschide și mai mult sufletul în fața burlacului.

„Mă simt ca într-o poveste frumoasă și îmi place că e povestea vieții mele”, declară Daiana. La rândul lui, Andrei nu se zgârcește cu complimentele la adresa ei: „Sunt adorabili delfinii, dar mai adorabilă este Daiana mea”.

De momente intime și intense se vor bucura și celelalte concurente rămase în competiție, care vor fi tratate precum niște adevărate prințese. Cine sunt norocoasele care vor reuși să îl convingă pe Andrei că pot deveni soții devotate, mâine, de la 20:30, la Antena 1.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata