Breaking news

Bulgăraș, un copil care cânta pe străzi ca să-și hrănească familia, vine la Next Star

loading...
0 12

 Joi, 23 aprilie, la Next Star, vine Bulgăraș, un copil de 13 ani, din Făgăraș, al cărui vis este să devină celebru ca să-și salveze familia de la sărăcie.

bulgaras -next starCopilul cânta pe străzile din Făgăraș pentru câțiva bănuți, pe care îi ducea acasă mamei, pentru mâncare, el fiind singura sursă de venit a celei care l-a adus pe lume și a celor cinci frați ai săi.

Pleca de acasă la 8 dimineața și se întorcea cu bani de cartofi și de pâine la lăsarea serii, în garsoniera insalubră, fără curent electric, în care se înghesuiau cu toții.

Până într-o zi, când de el a auzit un cunoscut muzician, care l-a adus la București și l-a luat în grijă.

Acum, copilul învață să scrie și ia lecții de canto, la Școala de muzică a binefăcătorului său. Joi, la „Next Star”, Bulgăraș va cânta pentru prima dată pe o scenă.

Cine l-a ajutat pe copil și prin ce îi va impresiona el pe jurați, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi, 23 aprilie, de la ora 20.30, numai la “Next Star”.

În aceeași ediție, vor concura Jake, un puști de 11 ani care a cucerit Marea Britanie cu talentul său, și Elena Cristina, o fetiță de 7 ani din localitatea Mihail Kogălniceanu, județul Constanța, care își dorește să-l impresioneze pe Connect-R prin dans și atitudine. Când a aflat că va urca pe scenă alături de dansatorii juratului, Elena Cristina a țipat de fericire.

Una dintre invitatele speciale ale ediției este Lorelai, fetița care s-a născut fără brațe și femururi, fostă concurentă a show-ului. Ea revine pe scena de la “Next Star”, ca să-i facă o surpriză unei concurente care își dorea de mult să o cunoască.

Și tot joi, Lora va primi un cadou nesperat: un A4. Cine îi va oferi acest dar Lorei și care sunt ceilalți concurenți, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi, 23 aprilie, de la ora 20.30, într-o nouă ediție “Next Star”, prezentată de Dan Negru.

bulgaras

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata