Breaking news

Bulgăraș, un copil care cânta pe străzi ca să-și hrănească familia, vine la Next Star

loading...

 Joi, 23 aprilie, la Next Star, vine Bulgăraș, un copil de 13 ani, din Făgăraș, al cărui vis este să devină celebru ca să-și salveze familia de la sărăcie.

bulgaras -next starCopilul cânta pe străzile din Făgăraș pentru câțiva bănuți, pe care îi ducea acasă mamei, pentru mâncare, el fiind singura sursă de venit a celei care l-a adus pe lume și a celor cinci frați ai săi.

Pleca de acasă la 8 dimineața și se întorcea cu bani de cartofi și de pâine la lăsarea serii, în garsoniera insalubră, fără curent electric, în care se înghesuiau cu toții.

Până într-o zi, când de el a auzit un cunoscut muzician, care l-a adus la București și l-a luat în grijă.

Acum, copilul învață să scrie și ia lecții de canto, la Școala de muzică a binefăcătorului său. Joi, la „Next Star”, Bulgăraș va cânta pentru prima dată pe o scenă.

Cine l-a ajutat pe copil și prin ce îi va impresiona el pe jurați, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi, 23 aprilie, de la ora 20.30, numai la “Next Star”.

În aceeași ediție, vor concura Jake, un puști de 11 ani care a cucerit Marea Britanie cu talentul său, și Elena Cristina, o fetiță de 7 ani din localitatea Mihail Kogălniceanu, județul Constanța, care își dorește să-l impresioneze pe Connect-R prin dans și atitudine. Când a aflat că va urca pe scenă alături de dansatorii juratului, Elena Cristina a țipat de fericire.

Una dintre invitatele speciale ale ediției este Lorelai, fetița care s-a născut fără brațe și femururi, fostă concurentă a show-ului. Ea revine pe scena de la “Next Star”, ca să-i facă o surpriză unei concurente care își dorea de mult să o cunoască.

Și tot joi, Lora va primi un cadou nesperat: un A4. Cine îi va oferi acest dar Lorei și care sunt ceilalți concurenți, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi, 23 aprilie, de la ora 20.30, într-o nouă ediție “Next Star”, prezentată de Dan Negru.

bulgaras

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata