Breaking news

Bucureşti fm se dă la zăpada din Capitală

loading...

Bucureşti FM s-a alăturat iniţiativei de deszăpezire a Capitalei, demarate de Iulian, prin intermediul paginii de Facebook Iulian deszăpezeşte Bucureştiul.

bucuresti fm - deszapezireIeri, 4 februarie, înarmaţi cu lopeţi, cazmale şi mult entuziasm, reporteri şi realizatori de la Bucureşti fm au reuşit să cureţe de zăpadă o zonă intens circulată din apropierea Pieţei Muncii.

Dovadă că vorbim, dar trecem şi la fapte! Continuăm acţiunea zilele următoare, pe cont propriu, şi vă încurajăm să intraţi în joc! Bucureşti fm sprijină orice iniţiativă civică individuală sau colectivă şi promovează atitudinile proactive”, se arată în comunicatul de presă al București FM, remis exclusivNEWS.ro.

De luni, 27 ianuarie, Iulian Pralea, în vârstă de 22 de ani, originar din Roman, masterand în primul an la Facultatea de Filosofie din Bucureşti, deszăpezeşte Capitala. Înarmat cu o lopată cumpărată de el, tânărul porneşte în fiecare seară din ultima săptămână în diferite zone ale Capitalei ca să deblocheze străzile de mormanele de zăpadă.

În prima seară am stat până la 3 şi jumătate dimineaţa. Au fost oameni care se mirau şi mă întrebau dacă fac asta voluntar“, povesteşte Iulian. Masterandul a fost urmat și de alți colegi de facultate și de studenții din Capitală, care împreună deszăpezesc trotuarele Capitalei.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata