Breaking news

Bucureşti FM a împlinit azi 25 de ani de la prima emisie în eter

loading...

Zi de sărbătoare la radio București FM. Postul de radio, parte a Radio România, a împlinit azi 25 de ani de când emite în eter în Capitala României. De 25 de ani, bucureştenii au radioul lor: Bucureşti fm 98,3!

bucuresti fmÎn 17 aprilie 1990, se auzeau primele emisiuni dedicate exclusiv vieţii Capitalei. De atunci, am evoluat! Bucureşti fm este astăzi un radio dinamic, implicat în viaţa comunităţii, care trăieşte ritmul exuberant al metropolei.

Suntem împreună cu ascultătorii în fiecare moment, pe frecvenţa 98,3 şi pe www.bucurestifm.ro. Comunicăm permanent pe reţelele de socializare şi arătăm tot ce este relavant în variantă video pe canalul de youtube Bucureşti fm.

Bucureşti fm îşi propune în fiecare moment să adopte o atitudine relaxată şi nonconfomistă, respectând totodată misiunea şi valorile Radio România, corporaţie din care suntem mândri să facem parte: credibilitate, obiectivitate, calitate, competitivitate, respect faţă de public, spirit de echipă.

Pentru următorii (cel puţin) 25 de ani, echipa București FM promite respectarea a trei constante: ascultătorii, Bucureştii şi noi!

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata