Breaking news

Bucureștenii au luat cu asalt audițiile X Factor 2014

loading...

Sute de persoane au venit sâmbătă, la Palatul Copiilor din București să arate că au factorul X și să prindă un loc la audițiile show-ului muzical realizat de Antena 1.

auditii x factor 2014 - bucurestiAudiţiile X Factor s-au încheiat sâmbătă cu selecția concurenților din București. Sute de oameni s-au strâns în faţa Palatului Copiilor, locul în care Răzvan Simion, dar şi câştigătorul sezonului trecut, Florin Ristei, le-au dat întâlnire acelora care cred că au factorul X şi că pot deveni câştigătorii super premiului în valoare de 120.000 de euro.

De la răsăritul soarelui, sute de  concurenţi au venit la Palatul Copiilor din Bucureşti să demonstreze că au voce, chiarismă, că pot face show la puterea X şi că pot transmite emoţie. De la puşti până la persoane trecute de prima tinereţe, cu toţii au venit entuziaşti de şansa pe care X Factor le-o oferă, au cântat, au dansat şi au glumit cu gazdele show-ului, cu toţii având un singur scop, acela de a ajunge în faţa juriului şi a convinge că merită să devină următorul superstar al României.

Caravana X Factor îşi încheie astfel căutările factorului X începute pe 24 mai, la Craiova. Urmează audiţiile cu juriul! Delia, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică îi vor întâmpina pe cei care vor trece în etapa următoare a audiţiilor, planificată pentru începutul lunii iulie.

Prima ediție X Factor România, organizată în 2011 a fost câștigată de Andrei Leonte. A doua ediție a fost adjudecată de medieșeanul Tudor Turcu iar Florin Ristei a câștigat concursul în 2013.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata