Breaking news

Brenciu și Bănică merg cu câte doi concurenți în finala X Factor. Delia a rămas fără finaliști

loading...

Horia Brenciu și Ștefan Bănică Junior au reușit să acceadă în finala X Factor 2015 cu câte doi concurenți, în timp ce Delia Matache nu va avea niciun finalist. Bravissimo, B52, Xenia Chitoroagă și Florin Răduță se vor bate pe 27 decembrie în direct la Antena 1 pentru premiul de 100,000 de euro.

florin radutaÎn ziua de Crăciun, românii au ales prin televot, cei patru finaliști de la X Factor 2015. Bravissimo, B52, Xenia Chitoroagă și Florin Răduță au acumulat cele mai multe voturi din partea publicului și merg în finala de pe 27 decembrie.

În timp ce Brenciu merge în finală cu ambele trupe, iar Bănică cu Xenia și Florin Răduță, pierzându-l doar pe Endy Glikman, Delia Matache nu a reușit să acceadă în finală cu niciunul din cei doi concurenți ai săi: Natalia Ursu și Andrei Ioniță.

O situație similară s-a produs în prima ediție X Factor din 2011, când Paula Seling nu a avut niciun concurent în finala câștigată de Andrei Leonte.

Un show plin de spectacol și culoare, emoție la cele mai înalte cote și momente surprinzătoare pregătite de concurenți, dar și de invitații speciali ai seri, toate vor oferi telespectatorilor Antena 1 o Finală de nota 10. Cei mai buni 4 din acest sezon vor avea acum ocazia să cânte alături de mentorii lor, dar și împreună cu o serie de artiști cunoscuți, invitați în show.

Marele învingător, ales în urma voturilor telespectatorilor (SMS 1313) va pleca acasă cu premiul cel mare, în valoare de 100.000 de euro, și toate premisele pentru o carieră de succes în muzică.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata