Breaking news

Bogdan Vlădău, surprins înainte de marea finală Burlacul

loading...

Joi, 29 august, de la ora 20:30, la Antena 1, are loc marea finală a celui mai spectaculos sezon al emisiunii “Burlacul”. După ce a străbătut cele mai frumoase meleaguri din Europa, ajutat de Cătălin Botezatu, Bogdan Vlădău le-a pregătit pretendentelor la inima sa o mulţime de întâlniri speciale în care şi-a propus să o descopere pe aleasa lui.

burlacul vladauPe tot parcursul croazierelor, burlacul le-a surprins pe fete de fiecare dată. În acest ultim episod însă, Bogdan Vlădău se va lăsa cucerit de finaliste, Alexandra, Daciana şi Andreea, iar cea care va face cel mai bine cărţile va pleca acasă cu un soţ şi cu inelul cu diamante de la Royal Caro.

Pentru ca povestea acestui sezon din “Burlacul” să se încheie cel puţin la fel de spectaculos cum a început, atât fetele cât şi Bogdan Vlădău vor avea parte de o surpriză de proporţii chiar înainte de marea finală.

Telespectatorii care vor urmări marea finală de joi, 29 august, de la ora 20:30, numai la Antena 1, vor afla ce surpriză le-a pregătit Cătălin Botezatu concurentelor şi lui Bogdan Vlădău.

Tot atunci, cei care vor urmări ultimul episod din sezonul patru, vor afla numele finalistei care a primit vizita lui Bogdan Vlădău chiar la locul de muncă.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata