Breaking news

Bogdan Socol va comenta la Digi Sport 1 meciul Steaua – Chelsea

loading...

Bogdan Socol va comenta astă seară în direct la Digi Sport 1, cel mai important meci de fotbal al anului în România, partida din Europa League dintre Steaua și Chelsea Londra.

bogdan socol - digi sportDigi Sport 1, cel mai complet și complex canal de sport din România, dedică seara de joi celui mai important eveniment fotbalistic al anului, meciul dintre Steaua și Chelsea Londra. Meciul se vede în cea mai clară imagine full HD numai la Digi Sport 1.

În tribunele Arenei Naționale se vor afla 6 echipe Digi Sport pregătite să redea întocmai atmosfera ce se anunță a fi una incendiară de pe stadion, iar Dan Cornel Ștefănescu și Bogdan Socol vor comenta partida care o poate trimite pe Steaua în sferturile de finală ale Europa League.

În avanpremiera meciului din studioul special amenajat pe Arena Națională Vali Moraru, alături de invitații săi, internaționalii români Ilie Dumitrescu și Gabi Balint, vor comenta șansele echipei din București de a o învinge pe campioana en titre a Europei, câștigătoarea Champions League din 2012.

După meci, la cald, cei trei vor discuta despre fazele interesante sau controvesate ale partidei și  îi vor aveza invitați la cadru pe eroii serii, fotbaliștii Stelei.

De la ora 23.00 Andrei Niculescu și Florin Bratu îi invită pe telespectatori să privească și să dezbată împreună rezultatele celorlalte meciuri din Europa League

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata