Breaking news

Bogdan Dumitrache, de 1 martie în vizitã la Antena 1

loading...

Primăvara a ajuns şi la angajații Intact Media Group cu un mărtișor special şi valoros – protagonistul din “Poziţia copilului” – Bogdan Dumitrache, care a fost prezent in lobby-ul Intact, într-o întâlnire fără machiaj, fără refectoare şi, mai ales, fără scenariu.

bogdan dumitracheFilmul “Poziţia copilului” al regizorului Călin Peter Netzer a reuşit să impresioneze o lume întreagă, fiind un portret feminin în care se dezvoltă relația dintre o mamă supraprotectivă şi băiatul ei matur, dar imatur dezvoltat emoţional.

Bogdan Dumitrache a vorbit cu mândrie şi emoţie despre premiul care i-a adus recunoaşterea internaţională: Am crezut în Pozitia copilului de la bun început, pentru că scenariul a fost foarte bine scris. Viața de actor în România nu este ușoară.  Nu se poate trăi doar din această meserie. E foarte greu să fii selectiv pentru că proiectele sunt foarte puține. Din acest motiv tinzi să accepți orice proiect care ți se oferă, ceea ce nu e neapărat un lucru rău pentru că orice experiență este benefică.

Bogdan îşi apãră mereu personajele, chiar dacã sunt negative: Îmi place să  cunosc rolul pe care urmează să îl interpretez şi din acest motiv studiez istoria personajului, ca să îl construiesc la nivel biografic. Vreau să mă surprindă.

Întrebat de Florentina Fântânaru, gazda acestei ediţii a Întâlnirilor Creative ce rol şi-ar dori să joace, Bogdan a răspuns: Îmi plac personajele de tip erou care salvează lumea, de tip Hollywood, dar nu dintr-un eroism neverosimil, ci din frică. Frica este energia care îţi dă putere. Cred că poţi fi bun la tot ce faci atâta timp cât îţi direcţionezi energia unde trebuie. De exemplu, eu sunt destul de talentat în gastronomie. Parcă îmi vorbesc condimentele.

Din acest motiv şi pentru că şi-a dorit de mic să aibă un bar propriu, Bogdan Dumitrache a avut mai multe proiecte în această zonă. Un club, dar şi o cafenea la parterul casei sale sunt două din iniţiativele antreprenoriale ale actorului.

Fac un mojito senzaţional, pentru că mi-a plăcut să petrec timp cu barmanii în spatele barului şi să le fur secretele. Dacă stau bine şi mă gândesc, am furat meserie de la toţi oamenii pe care i-am vãzut sau cu care am lucrat”, a mai declarat invitatul ediţiei din martie a Întâlnirilor Creative, care printre altele are şi o agenţie de casting.

Dupã rolul din “Poziţia copilului” şi cel din următorul film al lui Cornel Porumboiu, proiectele sale în viitorul apropiat sunt legate de feti ta sa, cu care “aş vrea să petrec ceva timp… este într-o perioadă absolut adorabilă în care a început să vorbească , să se urce, să descopere”.

În plus, Bogdan s-a apucat şi de box pentru că e un sport care te disciplinează. Şi disciplina e bună pentru că te ajută să rămâi raţional. Mai ales în meseria mea.

La finalul întâlnirii, Bogdan le-a oferit tuturor doamnelor şi domnişoarelor prezente flori şi a declarat că se simte flatat să fie în compania unor femei atât de frumoase.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata