Breaking news

Bittman se pregătește de război cu Delia în finala X Factor

loading...

Război total între Delia și Bittman, duminică seară în finala X Factor 2013. Cei doi jurați se bat fiecare cu câte doi concurenți pentru trofeul competiției.

delia si bittmanFinala de duminică seară se anunță a fi una pe viață și pe moarte. Cei patru concurenți luptă alături de jurații lor, pentru potul de 120.000 de euro.

Atât Delia, cât şi Dan încearcă din răsputeri să îşi ajute concurenţii şi sunt hotărâţi să nu se dea în lături de la nimic pentru a-şi auzi numele strigat de cei doi prezentatori ai show-ului, atunci când vor anunţa marele câştigător.

Dan Bittman e convins că are în grupa lui câştigătorul şi promite un adevărat război în finală: Îi vom bate de departe!!!!! Pentru ca avem un mare atu: piesele Holograf! Voi cânta în gală, alături de ambii concurenţi, piese din repertoriul Holograf. Asta e atuul nostru!  Avem piese mai bune decât ei!

Tot cu o piesă Holograf s-a remarcat şi câştigătorul celui de-al doilea sezon al super show-ului X Factor, Tudor Turcu, cel care a câştigat o mulţime de fani în cea de-a treia gală X Factor, după ce a interpretat piesa „Ochii tăi”.

Atunci când reuşeşti să ajungi până în finala unui show de mare anvergură, aşa cum este X Factor, e clar că ai ceva de spus şi că oamenii chiar ţin la tine şi te apreciază pentru ceea ce faci.

A simţit-o pe pielea lui Bogdan Bratiş, singurul băiat din categoria lui Dan Bittman, un sătmărean ambiţios, despre care prietenii spun că seamănă cu Mark Zuckerberg. Pentru marea finală a show-ului, difuzată duminica aceasta, de la 20:30, la Antena 1, susţinătorii săi de acasă s-au mobilizat extraordinar.

Au făcut 6000 de flyere şi 6000 de afişe cu care au împânzit oraşul, ba mai mult, au oprit pentru o zi cursurile la şcoala unde Bogdan învaţă şi au filmat o mulţime de mesaje de încurajare pentru a-l susţine pe micul artist.

Cum se vor descurca cei patru finalişti şi, mai ales, cine va pleca acasă cu marele premiu în valoare de 120 000 de euro, rămâne de văzut duminica aceasta, de la 20:30, la Antena 1.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata