Breaking news

Bianca este fetița de 7 ani care l-a cucerit pe Connect-R

loading...

O fetiță de doar 7 ani care are un palmares impresionant de premii, face valuri la Next Star și îl dă pe spate pe juratul Connect-R.

BiancaMisiunea celor cinci juraţi – Lora, Pepe, Connect-R, Maria Cârneci şi Vasile Muraru e din ce în ce mai dificilă, la preselecţiile pentru cel mai nou sezon al emisiunii înscriindu-se o mulţime de copii talentaţi nu doar din România, ci din întreaga lume. Printre ei şi micuţa Bianca, din Buzău, care la doar 7 anişori i-a cucerit pe juraţi atât cu talentul ei, cât şi cu prezenţa scenică.

La un moment dat a arătat spre mine în timp ce cânta şi m-am topit. Extraordinar, îţi captează atenţia imediat!” a remarcat Connect-R, imediat după interpretarea micuţei.

Incă de când a păşit pe scena Next Star, Bianca le-a povestit că este foarte atentă la apariţiile sale: Cred că am un milion de rochii, mi le cumpără buni, pentru diverse spectacole!

Nu doar bunicii au mare grijă de ea, ci şi părinţii care au făcut sacrificii enorme pentru a-i construi un studio de înregistrări acasă: E extraordinar să poţi înregistra ceva, atunci când simţi!

La doar 7 ani, Bianca se mândreşte cu 23 de premii la festivaluri, în cei 2 ani, de când s-a apucat de muzică. Cum s-a descurcat micuţa pe scena Next Star, rămâne de văzut joia aceasta, de la 20:30, la Antena 1.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata