Breaking news

Beyonce, Valahia, Angela Similea, Liza Minnelli și Liviu Vasilică vin, sâmbătă, la “Te cunosc de undeva!”

loading...

Transformări impresionante, muzică live și dansuri spectaculoase, sâmbătă, 20 februarie, de la ora 20.00, în cea de-a doua ediție a noului sezon “Te cunosc de undeva!” în care cei zece concurenți vor intra în pielea personajelor pregătite special pentru ei de ruleta personajelor.

lisa minelyAstfel, Liviu Teodorescu va încerca primul său travesti și se va transforma într-o artistă înaltă și grațioasă, Angela Similea, ca să interpreteze “Voi cânta pentru mileniul trei”, iar Feli Donose va fi pentru o seară Beyonce.

Paula Chirilă, care o va imita pe Pixie Lott, va urca pe scena de la “Te cunosc de undeva!” îmbrăcată mai sumar ca niciodată într-o emisiune de televiziune, Anca Țurcașiu o va imita pe minunata Liza Minnelli, cu hit-ul „New York, New York”, iar George va deveni pentru câteva ore canadianul The Weeknd.

Rareș Dragomir va oferi o mostră de muzică franțuzească plină de rafinament, transformat în inegalabilul Charles Aznavour, Nicoleta Nucă îl va readuce pe scena show-ului pe nemuritorul Liviu Vasilică, Theo Rose va cânta în travesti precum… Adrian Daminescu, iar Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu vor spune o poveste cu doi băieți și o scufiță, transformați în Mihai Trăistariu și Dorin Topală de la Valahia.

Feli Donose și Florin Ristei, câștigătorul sezonului trecut al show-ului, acompaniați de trupa FreeStay, vor deschide seara cu un moment emoționant dedicat lui Gil Dobrică.

Care va fi cea mai bună transformare a serii, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 20 februarie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului “Te cunosc de undeva!”.

beyonce

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata