Breaking news

Bendeac, cerut în căsătorie de 21 de fete la România Dansează

loading...

La filmările pentru cea mai nouă producţie de dans care va debuta pe 17 martie la Antena 1, „România Dansează”, Mihai Bendeac, singurul burlac din juriu, s-a bucurat din plin de spectacolul oferit de zecile de fete frumoase care s-au prezentat la preselecţii.

bendeac la romania danseazaSurprizele nu s-au oprit aici pentru actor, rolul de jurat dovedindu-se a fi şi unul ingrat: printre candidaţii veniţi sã demonstreze cã au dansul în sânge s-a numãrat şi fosta iubitã a lui Mihai Bendeac, Andreea Popescu.

Cele mai curajoase concurente au îndrăznit chiar să îl ceară în căsătorie, iar un participant i-a mărturisit că prietena lui imaginară este înnebunită după el. Adunând toate propunerile pe care le-a primit până acum, actorul a strâns nu mai puţin de 21 de cereri oficiale în căsătorie. Mihai Bendeac a anunţat cã va lua în considerare şi aceste oferte şi cã se va gândi serios pe cine va alege sã îi fie partenerã de viaţã.

Vizibil stânjenit de revederea fostei sale iubite, Mihai Bendeac i-a spus doar atât: Andreea, întotdeauna ţi-am spus…dansezi mai bine decât vorbeşti, aşa cã vreau sã te vãd dansând.

Ambiţionatã de cuvintele dure ale juratului, Andreea i-a surprins pe toţi cu un dans incendiar. Întregul moment, dar şi reacţia juriului vor putea fi urmãrite în curând, la Antena 1.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata