Breaking news

Balazs Barabas, schimbă sacoul diplomatic cu rucsacul și pașaportul turistic

loading...

Balazs Barabas, realizatorul emisiunii“Paşaport Diplomatic”, difuzată sâmbăta, de la 18.30, la Digi24, schimbă sacoul diplomatic, de două ori pe săptămână, cu rucsacul şi paşaportul turistic, în noua rubrica a Digimatinalului, “Oraşele lumii”.

balazs barabas -  orasele lumiiVedeta spune, în fiecare marţi şi joi, poveşti mai puţin cunoscute despre orasele lumii, vine cu informaţii istorice, dar şi cu idei de trasee turistice sau de petrecere a timpului liber.

Balazs Barabas promite să “obţină vize” pentru toţi telespectatorii Digi24, indiferent de destinaţia aleasă.

Experienţa de realizare a emisiunii Paşaport diplomatic, dar şi cunoştinţele de politică externă, îmi permit să am acces la informaţii care nu sunt la îndemâna oricui. Rubrica de la “Digimatinal” este mai mult decât o rubrică despre turism, ea include elemente inedite despre istoricul locurilor pe care le propun telespectatorilor Digimatinalului pentru vacanţe cu adevărat unice. Concediile sunt de regulă limitate ca timp şi de aceea este important pentru public sa cunoască mai multe despre oraşele în care vor ajunge. Eu vreau doar să le trezesc interesul pentru locuri minunate, despre care am pregătit poveşti puţin cunoscute.”, mărturiseşte Balazs Barabas.

Balazs Barabas poate fi urmărit în fiecare sâmbătă, de la ora 18.30, la  “Paşaport Diplomatic”, dar şi în fiecare marţi şi joi, în cadrul noii rubrici de la matinalul Digi24, “Oraşele Lumii”.

Emisiunea „Digimatinal” este difuzată de luni până vineri, de la 07.00 la 10.00, la Digi24.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata