Breaking news

Bălăceanu-Stolnici: Una dintre tristețile longevității e că pierzi prietenii pe parcurs

loading...

Academicianul Constantin Bălăceanu-Stolnici se destăinuie duminică, de la ora 13.00, la Antena Stars, la emisiunea moderată de Florentina Fântânaru, Dincolo de Aparențe.

constantin balaceanu stolnici - antena starsRenumitul om de știință îi va mărturisi realizatoarei emisiunii că „sufletul rămâne tânăr, dar povara corpului se simte”, însă asta nu îl împiedică să ducă o viață cât se poate de activă.

Pe de altă parte, admite cu smerenie că „una dintre tristețile longevității e că pierzi prietenii pe parcurs”.

Totodată, invitatul de duminică al Florentinei Fântânaru va povesti care a fost cel mai dramatic moment trăit – bombardamentele asupra Bucureștiului din timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

„Eram în camera de gardă la Colentina și echipa care era acolo nu se putea ocupa de toate cazurile care veneau; asta înseamnă că alegeai cine trăia și cine murea”, mărturisește distinsul invitat.

Care este cel mai mare mister pe care l-a deslușit, dacă e adevărat că a descoperit secretul tinereții fără bătrânețe, dacă a reușit să își îndeplinească toate dorințele și cui va lăsa celebrul inel pe care îl poartă de când avea 10 ani, la toate acestea va răspunde duminică, de la 13:00, Constantin Bălăceanu-Stolnici la Dincolo de aparențe.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata