Breaking news

B1 TV difuzează de Crăciun și Revelion, documentare cu Arsenie Boca și Cenaclul Flacăra

loading...
0 3

“Arsenie Boca, omul lui Dumnezeu”, “Cenaclul Flacăra”, „Mari actori români”: Mai multe documentare de excepţie difuzate de Crăciun și Revelion de B1 TV.

emisiuni b1tvB1 TV vă propune în următoarea perioadă mai multe documentare de excepţie, care scot la iveală informaţii şi imagini mai puţin ştiute despre o perioadă importantă din istoria României. Veţi afla poveşti surprinzătoare despre oameni remarcabili, având prilejul de a rememora amintiri dintr-o epocă ce pare astăzi atât de îndepărtată.

Videogramele unei Revoluţii” este un documentar de excepţie realizat de Andrei Ujică despre perioada tulbure a Revoluţiei române din decembrie 1989. Aproape 5 zile de demonstraţii şi 125 de ore de transmisii în direct la televiziunea publică sunt rezumate într-o analiză tulburătoare a evenimentelor care au schimbat destinul României. Documentarul va fi difuzat de B1 TV sâmbătă, 20 decembrie, de la ora 21:00.

Arsenie Boca, omul lui Dumnezeu” este un documentar semnat de Nicolae Mărgineanu, ce scoate la iveală povestea impresionantă a celui supranumit de credincioşi Sfântul Ardealului. Filmul poate fi vizionat pe B1 TV joi, 25 decembrie, de la ora 21:30.

Cenaclul Flacăra”, documentarul lui Cornel Diaconu, readuce în actualitate cel mai mare şi controversat fenomen artistic din perioada comunistă. Veţi avea ocazia să reascultaţi celebrele cântece ale vremii, în interpretarea marilor artişti români, cântece care au făcut la vremea respectivă să vibreze stadioane întregi. Documentarul va fi difuzat de B1 TV vineri, 26 decembrie, de la ora 21:30.

Documentarul “Mari actori români” este un bun prilej de a revedea scene memorabile din filmografia românească, în interpretarea celor mai îndrăgiţi actori ai vremii. Momentele inegalabile vor fi introduse în scenă de maestrul Radu Beligan. Documentarul va fi difuzat de B1 TV în noaptea de Revelion.

Anii tinereţii noastre” este un documentar ce prezintă în imagini de arhivă perioada neagră din istoria României, imediat după ce comuniştii au preluat puterea. Patimile suferite de români din cauza influenţei sovietice şi calvarul deţinuţilor politici din România totalitară, reprezintă şi astăzi răni deschise în istoria ţării noastre. Documentarul poate fi vizionat pe B1 TV duminică, 4 ianuarie, de la ora 16:00.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata