Breaking news

“Autobuzul lui Vârciu” debutează în 4 septembrie, la Kanal D

loading...

Liviu Vârciu a avut parte în această vară de cea mai captivantă călătorie a vieții lui, odată cu filmările pentru “Autobuzul lui Vârciu”, emisiune care se va difuza din 4 septembrie la Kanal D.

Liviu Varciu si autobuzulÎmpreună cu 15 tinere frumoase și aventuroase, Liviu Vârciu a cutreierat țara pentru a le găsi acestora sufletul pereche.

O călătorie în căutarea dragostei, dar și un bun pretext pentru a descoperi comunități și peisaje încântătoare.

“Autobuzul lui Vârciu” a străbătut țara în lung și în lat, iar protagonistele show-ului s-au întâlnit cu cei mai râvniți băieți ai comunităților în care grupul cel vesel a staționat.

Pentru mine experiența asta a fost ca o vacanță, ca o excursie lungă în care ne-am cunoscut, ne-am împrietenit, ne-am mai și ciondănit. Oamenii ne-au primit cu bratele deschise peste tot. Fetele au cunoscut băieți unul și unul, și veți vedea că nu au rămas indiferente la farmecul lor. Scopul călătoriei a fost ca la întoarcerea în București,  să fiu singur în autobuz. Dacă fetele și-au găsit jumătatea pe parcursul călătoriei rămâne de văzut…”, a spus Liviu Vârciu.

Rivalitatile iscate te-a lungul traseului între fete, nu l-au lăsat indiferent pe amfitrionul show-ului.

“Am supraviețuit cu greu, dar m-am călit și tot drumul am fost numai ochi și urechi! Imaginați-vă cum e să petreci zile întregi în mijlocul unui grup de fete . Veți vedea intrigi, tensiuni și situații incredibile între concurentele care și-au găsit un loc în autobuzul meu!”, a spus Liviu Varciu.

Prima destinație în care s-a oprit “Autobuzul lui Vârciu” a fost localitatea Costești, din județul Hunedoara. Un loc încărcat de istorie, legende și de peisaje care-ți taie răsuflarea.

Liviu Vârciu și cele 15 concurente au fost primiți cu mare fast de localnicii din Costești. Îmbrăcați în straie populare, grupuri de fete și băieți, i-au emoționat pe vizitatori cu dansurile lor.  Cei mai râvniți burlaci ai comunei s-au prezentat fetelor, dar urmarea acestei întâlniri emoționante o veți putea urmări miercuri, 4 septembrie, urmărind “Autobuzul lui Vârciu”, la Kanal D.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata