Breaking news

Austria a câștigat Eurovision 2014

loading...

Conchita Wurst din Austria a câștigat sâmbătă seară, concursul Eurovision 2014, cu un total de 290 de puncte. România s-a clasat pe locul 12, cu un total de 72 de puncte.

austria eurovision 2014Predicțiile s-au adeverit. Conchita, femeia cu barbă, cel mai controversat concurent de la Eurovision 2014, a câștigat concursul cu piesa “Rise Like A Phoenix”. Austria a adunat 290 de puncte de la cele 36 de țări participante, reușind să primească nota maximă de 12 puncte de la 11 țări.

Pe măsură ce punctele se adunau în dreptul Austriei, Conchita Wurst era emoționată până la lacrimi și abia a putut să scoată două vorbe când la jumătatea votării, prezentatoarea a venit să o întrebe cum se simte.

România a acordat 8 puncte Austriei și 12 puncte Suediei.  Austria a câștigat meritat Eurovisionul întrucât Conchita Wurst a cântat impecabil și a avut cel mai bun show din concurs.

Pe locul doi s-a clasat în mod surprinzător pe locul doi, iar Suedia pe poziția a treia.

Paual Seling și Ovi nu au reușit să repete succesul din 2010 când au ocupat locul trei, în acest an au adunat doar 72 de puncte și s-au clasat pe locul 12, la egalitate de puncte cu Finlanda.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata