Breaking news

Au început înscrierile la Vocea României și X Factor

loading...

Pro TV și Antena 1 au dat startul înscrierilor pentru concursurile muzicale, Vocea României și X Factor 2013. Românii cu talent muzical sunt așteptați la preselecțiile care îi pot aduce în lumina reflectoarelor.

vocea romaniei vs x factorS-a dat startul sezonului cu numărul trei la X Factor dar și la Vocea României. Atât Pro Tv cât și Antena 1 au început să difuzeze promo prin care îndeamnă românii talentați la muzică să se înscrie la concursuri.

Astfel că românii talentați care vor să participe la Vocea României sau la X Factor trebuie să intre pe site-urile oficiale ale celor două concursuri tv și să completeze un formular online.

Pro TV a stabilit deja un calendar al preselecțiilor prin  țară care se vor desfășura în luna aprilie, după cum urmează:

Cluj Napoca – Hotel Belvedere – 7 aprilie

Timișoara – Hotel Continental – 14 aprilie

Iași – Hotel Unirea – 21 aprilie

Brasov- Hotel Kronwell – 28 aprilie

Urmează ca și Antena 1 să anunțe orașele în care se vor desfășura preselecții pentru X Factor.

Dacă la Vocea României, Pro TV a confirmat faptul că juriul rămâne neschimbat, rămâne de văzut dacă Antena 1 va schimba juriul de la X Factor din acest an.

Prima ediție a concursului Vocea României, desfășurată în 2011 a fost câștigată de Ștefan Stan iar cea de-a doua ediție a fost adjudecată de Julie Mayaya. În timp ce primul concurs X Factor România a fost câștigat de Andrei Leonte, iar cel din 2012 de medieșeanul Tudor Turcu.

loading...
3 Comentarii
  1. grigoras marina si grigoras adelina spune

    Vrem sa participam la vocea romaniei deoarece vrem sa demonstram ca avem talent si ca putem ridica ridica romania la un alt nivel

  2. grigoras marina si grigoras adelina spune

    Vrem sa participam la vocea romaniei pt ca vrem sa aratam ca avem talent si sa fim descoperite.

  3. grigoras marina si grigoras adelina spune

    Vcea romaniei este cea mai tare pentru noi 2

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata