Breaking news

Au început audițiile pentru concursul X Factor 2013 de la Antena 1

loading...

Au ȋnceput audițiile pentru un nou sezon X FACTOR, emisiune ce va putea fi văzută, din toamnă, numai la Antena 1! Joi dimineata, zeci de concurenti din intreaga tara au venit la Palatul Copiilor din Capitala, pentru a da proba de foc, cea a interpretarii in fata juratilor.

juriu xfactor auditiiPe parcursul a noua zile, Delia, Dan Bitmann și Cheloo, vor avea misiunea dificilă de a-i alege pe cei mai buni dintre cei mai buni, din miile de participanti care s-au prezentat la preselectii. Răzvan și Dani vor fi și ei alături de concurenți pe parcursul acestor zile.

Delia, proaspăt ȋntoarsă din vacanță, a declarat că: primul sezon ȋn care am participat, la X Factor, ca jurat, a fost o experiență extraordinară și de-abia așteptam să ȋncepem munca la noul sezon! Nu am o misiune deloc ușoară, mi-au spus colegii mei ca sunt foarte multe talente, mi-e tare greu atunci când trebuie să iau o decizie. Acum, ȋn prima zi a audițiilor, deja am văzut multi concurenti extraordinari, sunt de-a dreptul ȋncântată de ceea ce văd și aud! Și ma gandesc ca e doar prima zi de audiții!

Dan Bittman știe cum trebuie să fie câștigătorul marelui premiu: La X Factor, căutăm o fată frumoasă, care să și cânte extraordinar, o persoană care să ne convingă din prima când intră pe scenă, să simțim că ăla e, ca știe de ce se află ȋn acest show. Au câștigat doi băieți până acum, e timpul să primească laurii și o fată. Să ne dea certitudinea că poate să evolueze și, ȋn câteva luni, să scoatem din ea o vedetă autentică.

Cheloo, pe de altă parte, este imperturbabil: Nu-mi fac niciodată planuri! Vreau să văd evoluție la X Factor, să câștige o voce foarte bună, nu mă interesează dacă va fi o fată, un băiat sau un grup, trebuie doar să fie extrem de  bun. Dacă din zece concurenți nu-mi place nici unul, n-o să am nicio problemă să-i elimin. Le fac un bine și lor, și show-ului, și telespectatorilor.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata