Breaking news

Asemănare incredibilă între Anda Adam și Amy Winehouse

loading...

Sâmbăta aceasta, Anda Adam va urca pe scena Te cunosc de undeva! într-un rol extrem de provocator. Cu greu şi-ar fi putut lua cineva privirea de la Anda la filmările pentru îndrăgitul show de la Antena 1.

anda adam alias Amy WhinehouseAsemănarea era izbitoare! Foarte senzuală, într-o rochie cu un decolteu generos care lăsa să se vadă sutientul alb, halatul căzut pe un umăr, un tatuaj pe braţ şi cercel deasupra buzei, părul negru, astfel a apărut Anda Adam la Te cunosc de undeva! transformată în Amy Whinehouse.

În spatele Andei, un bărbat care o aştepta la bar şi tot inspirat din videoclipul piesei pe care a interpretat-o “You Know I’m No Good”, parte din decor a fost o cadă. Acolo, Anda-Amy era aşteptată de un alt bărbat, dansator în trupa de balet a emisiunii.

Atmosfera abia începea să se aprindă. Imprevizibilă ca Amy şi cu o voce extraordinară, Anda va aduce în scenă un rol spectaculos.

Se va descălţa, va urca în cadă alături de dansator, va pleca de pe scenă sau va face alte gesturi neaşteptate cu care Amy Winehouse îşi obişnuise publicul.

Cum a fost apreciată interpretarea ei de juraţi şi de ce alte transformări spectaculoase au mai avut parte concureţii Te cunosc de undeva!, rămâne de văzut sâmbătă, de la 20.30, numai la Antena 1.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata