Breaking news

Arena Leilor revine la TVR 2

loading...

Arena Leilor, singurul business reality-show din România, revine de azi de la ora 21,00,  la TVR 2 cu un nou sezon, cel de-al VI-lea.

Arena Leilor1 sez6Din această săptămână, concurenţii se vor întâlni cu cinci „Lei“ dintre care patru sunt debutanţi. Aşadar, în fiecare luni seara, vor intra în Arena de la TVR 2, următorii „Lei”:

Mircea Tudor, românul care a adus ţării noastre marele premiu al Salonului de Invenţii de la Geneva, primul trofeu de acest gen din istoria ţării

Rucsandra Hurezeanu, director general Ivatherm, cea care a lansat pe piata românească prima gamă de produse dermocosmetice cu ape minerale de la Băile Herculane

Teodor Frolu, arhitect, partener şi co-manager al firmei DC Communication, antreprenor ce lucrează în echipă, neavând niciun business ca unic acţionar

Florin Talpes, preşedinte SOFTWIN Group şi BitDefender, companii cu reprezentanţe în peste 80 de ţări şi o divizie specială în Silicon Valley, membru în Consiliile de Administraţie ale unor asociaţii, companii şi organizaţii, unul dintre pionierii şi liderii industriei de software româneşti. Susţine activ împreună cu soţia şi echipele pe care le conduce dezvoltarea educaţiei şi cercetării ştiintifico-tehnice în România.

Marius Ghenea, un adevărat profesor de antreprenoriat, participant la 4 dintre cele 5 sezoane de până acum ale emisiunii, cel care a continuat să-şi îmbunătăţească portofoliul cu noi afaceri şi în perioada economică nefavorabilă din 2009.

În această primă ediţie veţi  putea vedea cum s-au investit 70.000 de euro într-una dintre afacerile  propuse: o pensiune din Munţii Apuseni, condusă de Ciprian Morcan; o  fabrică de pâine propusă de Cornel Halit şi o invenţie cu brevet, susţinută cu aplomb de tânărul Vasile Benche.

Care dintre aceste trei propuneri de afaceri a obţinut cei 70.000 de euro şi cum a decurs negocierea, urmează să aflaţi Arena Leilor, singura emisiune tv unde se fac afaceri adevărate.

Ca şi în sezoanele de până acum, gazda programului este Corina Dobre, cea care va oferi telespectatorilor impresiile concurenţilor la ieşirea din Arenă.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata