Breaking news

Aproape 1 milion de telespectatori au urmărit ultima ediţie a emisiunii Te pui cu blondele

loading...

Aproape 1 milion de telespectatori la nivel urban au urmărit aseară, în medie, ultima ediţie a acestui sezon, a emisiunii de cultură generală Te pui cu blondele de la Antena 1.

connect-r - te pui cu blondeleAseară, Dan Negru a încheiat cu succes cel mai recent sezon “Te pui cu blondele?”. După aproape 7 ani de la debut, succesul celui mai longeviv show de divertisment al Antenei 1 demonstreazã cã întrebãrile de culturã generalã, bine ambalate într-un spectacol de divertisment, pot provoca dependenţă.

De-a lungul timpului, nume mari din show biz-ul românesc, printre care Gheorghe Hagi, Nadia Comăneci şi Ilie Năstase, Stela Popescu şi Alexandru Arşinel, Mirabela Dauer, Florin Piersic,  Simona Gherghe, Dan Capatos, Cătălin Botezatu, Cristian Ţopescu sau Ovidiu Lipan Ţăndărică şi-au testat cunoştinţele de cultură generală în compania blondelor, iar de fiecare dată, câştigător în bătălia audienţelor a fost campionul divertismentului, Dan Negru. Ideea ediţiilor de colecţie, cu invitaţi „de colecţie” i-a venit lui Dan Negru pornind de la un cadou primit: un set de cd-uri – „colecţie rock românesc”.

Lansat pe 15 ianuarie 2014, la Antena 1, cel mai recent sezon “Te pui cu blondele?” s-a bucurat de audienţe de excepţie, media la nivelul targetului all urban fiind de 965 000 de telespectatori, corespunzând unei medii de 9.3% rating şi 17.1% cotă de piaţă, conform datelor furnizate de Kantar Media.

loading...
1 Comentariu
  1. Gabi Ciurca spune

    Urmaresc cu placere emisiunea, incerc de fiecare data sa -mi verific si eu cunostintele.Sunt uimita ca multe tinere nu au habar de nimic, desi sunt studente in ani terminali.Unele se afla acolo doar pt, aspectul fizic si-mi dovedesc cu cat de putine cunostinte pleaca unele in viata.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata