Breaking news

Antonia, refuzată de un puști de la KIDSing: Nu vă supăraţi, dar sunteţi mult prea mare pentru mine

loading...
0 20

Mario Rus, un puști de doar 7 ani, venit din Oradea, la audițiile  “KIDSing” de la Craiova, a avut parte de o surpriză de proporţii, fiind admis în gale cu o întârziere de … trei luni.

Mario Rus KIDSingDupă ce, iniţial, a fost respins la audiţiile din iunie, producătorii show-ului l-au vrut în gale. Aceştia şi-au motivat alegerea apreciind nu neapărat calităţile vocale ale lui “Don Mario”, cum i se spune băieţelului, ci pe acelea de entertainer.

Aşa că, atunci când Mario a venit la Bucureşti, în calitate de susţinător al prietenei sale, Miruna Gavris, Wilmark l-a luat de mâna, i-a arătat scenă “KIDSing” şi i-a dat vestea cea mare.

Într-adevăr, prestaţia lui Mario, în cea de-a şasea semifinală, a meritat efortul venirii la Bucureşti. Urmând mesajul piesei sale, “S-o facem lată”, a lui Ştefan Bănică Jr., Mario a făcut-o lată… uimind publicul cu replicile date juraţilor.

Micul Mario, admirator declarat al Antoniei, a făcut-o pe această să exclame: “Am crezut că doar eu sunt iubita ta!” Nonşalant, Mario i-a dat răspunsul imediat: Toate fetele sunt iubitele mele! Nu va supăraţi doamna,
dar sunteţi mult prea mare pentru mine! (…) Am o iubita de vârstă mea.

“Tu ce notă ţi-ai da?”, l-a întrebat Gabriel Cotabiţă, după ce puştiul a interpretat piesă lui Ştefan Bănică Jr. “Nu ştiu, că eu nu sunt specialist!”, a venit răspunsul, prompt.

Spontaneitatea lui Mario l-a dezarmat pe exigentul Gabriel Cotabiţă: Nu am notă pentru ţine. Pentru că tu eşti altfel. Eşti din altă categorie.

Cum i-a cucerit micuţul Mario pe juraţi, aflaţi urmărind duminică, de la 21:30, “KIDSing”, show-ul care aduce talentul vocal al copiilor pe micile ecrane, precum şi emoţia legăturilor de familie.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata