Breaking news

Antena Stars, audiență record la Star Matinal

loading...

Matinalul Antena Stars a înregistrat marți 23 septembrie, un record de audiență. Potrivit Kantar Media, minutul de aur al Star Matinal a adus 120.000 de telespectatori.

antena stars - star matinalTot mai mulți români aleg să se trezească cu Star Matinal. Cifrele de audiență din 23 septembrie confirmă acest lucru.

“Star Matinal”, emisiunea difuzată de Antena Stars de luni şi până vineri, de la 9.00 la 12.00, a înregistrat pe 23 septembrie, la nivelul  publicului comercial o medie de 48.000 de telespectatori.

Și asta grație carismaticilor Rocsana Marcu şi Răzvan Botezatu, care sunt puși pe șotii, glume și dans, în fiecare dimineață.

Lucrez de 17 ani în televiziune şi pentru mine <Star matinal> reprezintă cea mai mare satisfacţie profesională de până acum. Sunt nouă luni de când realizez emisiunea alături de o  echipă  minunată şi pot să spun că <Star matinal> e cel de-al treilea copil al meu după Mayra şi Indira. Continuăm să creştem în fiecare zi, să aducem în casele  telespectatorilor Antenei Stars un matinal complet şi special, altfel decât cele care există acum pe micul ecran”, spune Rocsana Marcu.

Audienţa înregistrată ieri a fost cea mai mare de la lansarea emisiunii – decembrie 2013- şi până în prezent.

Colegul ei de prezentare, Răzvan Botezatu, completează: În lunile astea am dovedit că suntem cei mai buni şi lumea ne iubeşte în fiecare zi, din ce în ce mai mult. Suntem o echipă profesionistă şi perfecţionistă.

Conform Kantar Media minutul de aur al emisiunii s-a înregistrat la ora 10.21, atunci când Antena Stars a atins, la nivelului publicului din mediul urban, o medie de 120.000 de telespectatori reprezentând 1,2 puncte de rating şi aproape 8% market share.

Antena Stars s-a lansat pe 18 decembrie 2013, postul fiind creat prin rebrănduirea Antena 2.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata