Breaking news

Antena 3 va ridica o Troiță la locul tragediei românești din Muntenegru

loading...

O troiță din lemn, sculptată de un grup de măicuțe din sudul țării, va fi amplasată de Antena 3, la locul tragediei românești, de duminică, din Muntenegru.

troita antena 3 muntenegruAdrian Ursu a anunțat miercuri seară în emisiunea Sinteza Zilei, că Antena 3 a decis să amplaseze la locul tragediei din Muntenegru, o troiță sculptată în lemn, în memoria celor 18 români morți în prăpastie în accidentul de autocar.

Adrian Ursu a precizat că televiziunea de știri a decis să facă acest lucru, după ce el a văzut pe podul unde s-a produs tragedia, o găleată în care erau puse câteva flori galbene, aduse probabil de localnici.

Amplasarea troiței din lemn va permite trecătorilor să aprindă o lumânare și să lase flori în memoria celor 18 români care și-au pierdut viața în tragicul accident de autocar produs pe 23 iunie.

Amplasarea troiței nu este singurul gest făcut de Antena 3, ca urmare a tragediei din Muntenegru.

În semn de mulțumire și apreciere pentru felul cum s-au comportat și pentru că au reușit să salveze viața a 29 de români, premierul din Muntenegru, primarul localității unde s-a produs tragedia, șeful spitalului din Podgorița cât și cei patru alpiniști utilitari care au scos românii din râpă, vor primi din partea postului de știri, diplome onorifice.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata