Breaking news

Antena 1 scoate artileria grea în grila de toamnă

loading...

Antena 1 începe războiul cu rivalii de la Pro TV, Kanal D și Prima TV, aruncând în grila de toamnă, tot ce are mai bun în ogradă. De luni revin pe sticlă emisiuni precum Neața, Acces Direct și Un Show Păcătos.

emisiuni antena 1Antena 1 vrea să domnie copios această toamnă la capitolul audiențe, aruncând în grilă artileria grea. În septembrie revin în grila Antena 1 emisiunile de top precum: Neața cu Răzvan și Dani, Acces Direct, X Factor, Next Star, Top Chef, Mireasă pentru fiul meu, Te cunosc de undeva și Un show păcătos. Dar și producții noi precum Totul e permis și Icomedy.

“Acces direct” și “Un show pacatos  încep cu recorduri mondiale, respectiv în platourile acestor emisiuni vor fi prezente două minuni ale lumii, aflate în premieră în același platou. Păstrăm surpriza, dar vorbim de zona care a consacrat aceste două show-uri, Acces direct și Un show păcătos, cea de senzational.

Un nou sezon din “Mireasă pentru fiul meu” a început sâmbătă, 31 august, cu prezentarea noilor concurenţi.

Sezonul al patrulea al emisiunii “Te cunosc de undeva! începe, sâmbătă, pe 14 septembrie, cu noi concurenți, noi provocări. Juriul și prezentatorii sunt aceiași: Andrei Aradits, Andreea Bălan, Ozana Barabancea, Aurel Temisan, Alina Pușcaș și Cosmin Selesi. Concurenții care se vor lupta pentru premiu în acest sezon sunt: Pepe, Mike Diamondz, Matteo și Jean de la Craiova, Dalma, Maria Buza, Anda Adam și Ellie White.

“Next Star, show aflat la al doilea sezon, care a înregistrat performanțe de audiență, a ales, pe parcursul verii, cei mai talentați copii din România, cu vârste cuprinse între 4 și 12 ani. Emisiunea începe pe 19 septembrie, de la ora 20,30. Juriul are din nou dificila misiune de a alege, dintre cei mai talentați copii, prezenți la fiecare emisiune, doar un castigator. Gazda show-ului este cel mai titrat prezentator de divertisment din România, Dan Negru.

„Icomedy” este un nou show de comedie marca Antena 1, care îmbină umorul inedit de televiziune cu umorul din online. Este o inițiativă ambițioasă care unește aceste două lumi. Emisiunea are pe post de prezentatori și realizatori două nume de referință pe mediile pe care le reprezintă, Mihai Bendeac și Mickey Haș. Premiera este programată pentru data de 20 septembrie, de la ora 20.30.

Cel de-al treilea sezon al super-show-ului „X Factor”, începe pe 22 septembrie, de la 20.30, sub sloganul “Muzică și suflet”.

Și în luna octombrie sunt programate pentru lansare două emisiuni noi: „Top Chef”, sub sloganul “Hrană pentru suflet”, într-o nouă abordare, în care vom cunoaște îndeaproape  viețile celor trei jurați, Joseph Hadad, Tudor Constantinescu și Nicolai Tând, dar și “Totul e permis, singurul show de comedie în care acțiunea se întâmplă într-o dungă. Mai multe amănunte, însă, la timpul potrivit.

loading...
1 Comentariu
  1. Serban Andrei spune

    Haide Mikey cu IComedy!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata