Breaking news

Antena 1, lider de audiență cu emisiunea „Poftiți pe la noi!”

loading...

Aproximativ două milioane de români au urmărit marți seară, la Antena 1, peripețiile Danielei Crudu și Biancăi Drăgușanu în cadrul show-ului Poftiți pe la noi.

poftiti pe la noi - antena 1Ediția de ieri a emisiunii „Poftiți pe la noi!” a fost lider incontestabil de audiență și s-a clasat pe primul loc în topul preferințelor telespectatorilor pe toate segmentele de public, fiind totodată ediția care a înregistrat cea mai bună cotă de piață de la începutul acestui sezon și până acum atât pe publicul comercial, cât și la nivelul întregii țări.

Astfel, în intervalul orar 20:30 – 23:30, atunci când a fost difuzată emisiunea, Antena 1 a obținut, în medie, pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani 8,4 puncte de rating și 23,4% cotă de piață, în timp ce ProTV, clasat pe locul al II-lea, avea 6,7 puncte de rating și 18,7 procente din cota de piață. În minutul de aur al producției, 23:00, Antena 1 obținea 11,3 puncte de rating și o cotă de piață de 30,6 procente.

Și pentru publicul din mediul urban „Poftiți pe la noi!” a reprezentat prima opțiune. Antena 1 a condus cu o medie de 7 puncte de rating și 16,1% cotă de piață, iar ProTV, următorul clasat, a avut 6 puncte de rating și 14% cotă de piață.

Clasamentul se menține în favoarea Antenei 1 și la nivelul întregii țări, unde a înregistrat 6,7 puncte de rating și 16,3 procente din cota de piață, iar ProTV, 5,9 puncte de rating și 14,2% cotă de piață.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata