Breaking news

Antena 1, lider de audiență cu emisiunea „Poftiți pe la noi!”

loading...
0 6

Aproximativ două milioane de români au urmărit marți seară, la Antena 1, peripețiile Danielei Crudu și Biancăi Drăgușanu în cadrul show-ului Poftiți pe la noi.

poftiti pe la noi - antena 1Ediția de ieri a emisiunii „Poftiți pe la noi!” a fost lider incontestabil de audiență și s-a clasat pe primul loc în topul preferințelor telespectatorilor pe toate segmentele de public, fiind totodată ediția care a înregistrat cea mai bună cotă de piață de la începutul acestui sezon și până acum atât pe publicul comercial, cât și la nivelul întregii țări.

Astfel, în intervalul orar 20:30 – 23:30, atunci când a fost difuzată emisiunea, Antena 1 a obținut, în medie, pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani 8,4 puncte de rating și 23,4% cotă de piață, în timp ce ProTV, clasat pe locul al II-lea, avea 6,7 puncte de rating și 18,7 procente din cota de piață. În minutul de aur al producției, 23:00, Antena 1 obținea 11,3 puncte de rating și o cotă de piață de 30,6 procente.

Și pentru publicul din mediul urban „Poftiți pe la noi!” a reprezentat prima opțiune. Antena 1 a condus cu o medie de 7 puncte de rating și 16,1% cotă de piață, iar ProTV, următorul clasat, a avut 6 puncte de rating și 14% cotă de piață.

Clasamentul se menține în favoarea Antenei 1 și la nivelul întregii țări, unde a înregistrat 6,7 puncte de rating și 16,3 procente din cota de piață, iar ProTV, 5,9 puncte de rating și 14,2% cotă de piață.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata