Breaking news

Antena 1 începe la Timișoara, preselecţiile pentru show-ul “Ham Talent”

loading...

În această toamnă, Antena 1 caută animale de companie care să ia piuitul oricărui telespectator care va privi noul show realizat de postul de televiziune din Băneasa.

BestPet_Casting_comp“Ham Talent” este unicul talent show dedicat necuvântătoarelor, un show în care poveştile şi emoţia sunt aduse în faţa publicului de cele mai neaşteptate vieţuitoare.

Oricine merită o şansă la celebritate, fie că este patruped sau înaripat, blând sau fioros, cu blană sau pene.

Cei care şi-au înnebunit deja prietenii cu poveştile despre cât este de extraordinar necuvântătorul lor sunt aşteptat la preselecţii.

Echipa de producţie va ajunge în întreaga ţară în căutarea animaleleor care uimesc prin aptitudinile lor, prin înfăţişare sau prin poveşti.

Preselecţiile “Ham Talent” vor avea loc la Timişoara pe 27 iunie, la Oradea pe 3 iulie, la Cluj pe 5 iulie, la Iaşi pe 1 august şi la Bucureşti pe 8 august.

Iubitorii de animale care nu au niciun dubiu că alături de animalul preferat fac un show de moare capra vecinului nu trebuie să rateze şansa de a-şi transformă prietenul necuvântător într-un star şi de a câştiga premiul de 20.000 de Euro.

Înscrierile se fac şi pe casting.a1.ro/petshow sau la numărul de telefon 0741.838.419.

În cea mai haioasă competiţie a necuvântătoarelor se poate strecura orice animal, aptitudini deosebite să aibă sau o poveste căreia i s-a dus buhul, indiferent dacă latră, miaună, guiţă, sâsâie sau măcăne.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata