Breaking news

Antena 1 împlinește 20 de ani de la prima emisie

loading...

Sărbătoare mare, azi, 29 noiembrie 2013, în echipa Antena 1. Televiziunea împlinește 20 de ani de la prima emisie, prilej de mare sărbătoare în toată țara.

antena 1 -  aniversareAstăzi, Antena 1 împlineşte 20 de ani pe piaţa media românească şi pregăteşte un adevărat maraton al distracţiei cu show-uri speciale de dimineaţa până seara, cu momente memorabile, muzică live şi multă voie bună, aşa cum ne-a obişnuit până acum.

La debut, Antena 1 a difuzat doar filme şi ştiri, însă, în anii următori, şi-a încântat telespectatorii cu cele mai frumoase show-uri de divertisment, majoritatea având-ul că prezentator pe veteranul Dan Negru.

La un an de la lansare, Antena 1 obţinea licenţele pentru opt staţii locale, iar pe 18 aprilie se realiza prima ediţie de “Observator”.

Când a luat ființă, în anul 1993, jurnalul celor dintâi ani de emisie ai Antenei, însemnat cu amintirile, emoțiile și reușitele începutului, a fost ținut de domnul Florin Brătescu, primul director al postului. Iar în zece minute de la lansare, acesta consemna: “Ora 21.40 – Felicitările unui telespectator anonim”. De atunci, s-a scris istoria celei mai importante platforme media din Romania.

Drumul Antena 1 a fost presărat cu multe premiere. Printre acestea: introducerea serviciului teletext, primul prompter de construcţie românească, introducerea graficii pe calculator în semnalul de televiziune, prima transmisie live din elicopter, primul post TV care a emis 24 de ore din 24 un program de ştiri, divertisment, muzică şi seriale.

1997 a fost marcat de curentul talkshow-urilor, lansat, în România, de Marius Tucă, prin celebra emisiune “Marius Tucă Show”. Trei ani mai târziu, un sondaj IMAS aşeza Antena 1 în fruntea televiziunilor, fiind considerat postul TV cu cele mai bune programe de ştiri, matinale, emisiuni de divertisment, programe sportive, filme şi seriale. 

În 2005 debutează prima telenovelă a canalului TV, “Secretul Mariei” şi se lansează faimosul pamflet “În gura presei” cu Mircea Badea. Anul 2008 a adus alte emisiuni de succes, care continuă şi în prezent: “Te pui cu blondele”, Un show păcătos”, “Neatza” şi“Acces direct”.

Unii dintre cei mai iubiţi artişti ai momentului vor concerta live în Iaşi, Timişoara şi Bucureşti, pe parcursul întregii zile, iar de la 20:00, emoţiile se îmbracă de gală şi muzica inundă scena la X Factor, într-o gală specială aniversară, încheiată cu un super recital Holograf.

Alături de bucureşteni, petrecerea se încinge şi în ţară. Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi se vor ocupa de bunadispoziţie a bănăţenilor, fiindu-le alături încă de la primele ore ale zilei în Iulius Mall Timişoara. Printre cântăreţii care vor face un show de zile mari pentru bănăţenii veniţi să sărbătorească alături de Antena 1 se numără Anna Lesko, Alex Velea, Matteo şi mulţi alţi invitaţi surpriză. Mihai Morar şi Buzdugan vor da startul distracţiei în inima Moldovei, CRBL, Nicole Cherry şi mulţi alţi artişti concertând live în Iulius Mall Iaşi.

Iar pentru cei care nu vor putea bucura live de acest minunat spectacol, Antena 1 le-a pregătit telespectatorilor ediţii speciale ale emisiunilor lor îndrăgite, Neatza cu Răzvan şi Dani, Mireasă pentru fiul meu, Acces Direct şi o super gală live X Factor, încheiată cu un recital de zile mari Holograf.

loading...
1 Comentariu
  1. Mihaela Cristina spune

    ce i mai tari santeti sa o tineti tot asa va pup si va iubesc

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata