Breaking news

Antena 1 dă startul preselecțiilor pentru cel de-al cincilea sezon Next Star

loading...
0 6

Antena 1 anunță că încep preselecțiile pentru cel de-al cincilea sezon „Next Star”, cea mai bună emisiune concurs pentru tinerii talentați din România și nu numai.

dan negru - next starCei mai talentați copii sunt așteptați, din acest week-end, la preselecțiile pentru noul sezon “Next Star”.

Dan Negru invită toți copiii pasionați de muzică, dans sau teatru, la castingul pentru cel de-al cincilea sezon al celui mai popular show de talente din România. Pentru că oricare dintre ei ar putea deveni următorul star al României.

Așadar, copiii cu vârsta cuprinsă între 4 și 14 ani sunt așteptați să-și demonstreze talentul, începând din acest week-end.

Primele zile de preselecții vor avea loc după cum urmează: Sâmbătă, 17 ianuarie, acestea au loc la Buzău, la Palatul Copiilor (de la ora 12.00) și la Craiova, la Palatul Copiilor (ora 12.00).

Duminică, 18 ianuarie, vor continua la Galați, la Palatul Copiilor (de la ora 11.00) și la Drobeta Turnu Severin, la Palatul Copiilor (de la ora 11.00).

De luni, preselecțiile se mută la Vaslui, la Silver Mall – Sala de Cinema (de la ora 11.00), și la Tg.Jiu, la Palatul Copiilor (de la ora 11.00).

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata