Breaking news

Antena 1, audiență uriașă la meciul România – Grecia

loading...

Audiență record marți seară la Antena 1. Peste 4.4 milioane telespectatori au urmărit la televizor meciul România – Grecia.

antena 1 audienta meci fotbalRomânii au fost alături de Naţională atât în tribune, cât şi în faţa micilor ecrane sperând într-o minune. Deși România a ratat calificarea la Mondiale, Antena 1 se poate vucura de audiența record, de peste 4,4 milioane de telespectatori.

Meciul Naţionalei disputat între România şi Grecia a înregistrat coordonate extraordinare de rating şi market share, situându-l în topul celor mai urmărite confruntări sportive ale anului, pe toate target-urile importante: comercial, All Urban şi National.

La nivel naţional, partida a fost urmãritã, în medie, de 4 424 000 de români, vârful de audienţã fiind înregistrat la ora 21:35, când la Antena 1 se uitau 5 392 000 de telespectatori.  Principalul post concurent, Pro TV, s-a clasat pe locul al treilea în timpul difuzării meciului.

Şi la nivel comercial, în intervalul difuzării meciului, Antena 1 a fost cel mai urmărit program tv, cu un rating mediu de 23.5% şi o cotă de piaţă de 43.4%, poziţia secundă fiind ocupată de Kanal D cu 6.9% rating şi 12.7% cotă de piaţă, în vreme ce Pro Tv ocupa abia locul trei, cu 5.5% rating şi 10.1% market share.

Antena 1 a înregistrat ieri pe Whole Day un rating mediu de 4.7% şi o cotã de piaţã de 23.1% pe targetul comercial, 18-49 urban, clasând principalul competitor, Pro Tv, pe poziţia secundã, cu un rating mediu de 3.1% şi 15.2% cotã de piaţã. Şi la nivel urban, Antena 1 a fost întâia opţiune a telespectatorilor la nivelul întregii zile, fiind urmărită, în medie, de peste 559 000 de telespectatori, în vreme ce Pro TV a fost urmărit, în medie, de peste 331 000 de telespectatori.

Ediţia specială a emisiunii Sinteza Zilei s-a impus ca lider detaşat de audienţă, la nivelul tuturor categoriilor importante de public. Astfel, pe 18-49 urban, Sinteza zilei a înregistrat un rating mediu de 5.9% şi 15.5% cotă de piaţă, în vreme ce principalul competitor, Pro Tv a înregistrat doar 3.9% rating şi 10.2 share.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata