Breaking news

Antena 1 a transferat degeaba vedetele PRO TV. Audiențele sunt mediocre

loading...

Antena 1 încasează înfrângere după înfrângere, la capitolul audiențe, de la Pro TV, în ciuda transferurilor masive din această vară, a vedetelor și producătorilor de la postul rival.

duelul bucatarilor - pro tv - antena 1Luni seară, Antena 1 a încasat a treia bătaie zdravănă de la Pro TV. Deși în vară a transferat de la Pro TV pe cei trei chefi Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, pentru show-ul Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor, Antena 1 a fost depășită la audiență, luni seară de show-ul Master Chef.

Patrizia, Foa, Adi Hădean, noii jurați de la Master Chef au adus Pro TV pe primul loc la audiențe, luni seară, când în același timp, pe Antena 1 se derula show-ul culinar rival Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor.

La nivel național, MasterChef a fost urmărit de 1,3 milioane de români pe minut, iar Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor a atras doar 1,07 milioane de români la Antena 1.

Așadar, degeaba Antena 1 a transferat pe cei trei jurați dar și pe producătorul Master Chef, Mona Segall, care acum produce Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor.

Este a treia înfrângere categorică suferită de Antena 1, în doar șapte zile, în fața Pro TV.

Pe 16 septembrie, Vocea României a învins Next Star, iar pe 19 septembrie, show-ul Pro TV se impunea și în fața X Factor de la Antena 1.

Concluzia: vedetele RPO TV transferate pe mii de euro la Antena 1, nu fac audiență la postul din Băneasa.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata