Breaking news

Andrei Ştefănescu a dat gata juriul în rolul Ştefan Bănică Jr.

loading...

“Dansează baba”, aceasta a fost piesa cu care Andrei Ştefănescu a energizat sâmbătă publicul la Te cunosc de undeva! reuşind să câştige şi premiul ediţiei cu o transformare spectaculoasă.

andrei stefanescuŞtefan Bănică Jr., aceasta a fost provocarea lui Andrei în cea mai recentă ediţie Te cunosc de undeva!, un rol pe care a reuşit să-l interpreteze exemplar.

Telespectatorii au rămas şi sâmbăta aceasta alături de talentaţii concurenţi, transforming show-ul de la Antena 1 situându-se pe prima poziţie în topul preferinţelor lor la nivelul targeturilor all urban, naţional şi 18+ urban.

Cu siguranţă, Andrei Ştefănescu a avut sâmbătă una dintre cele mai vesele şi inedite echipe de dansatori pentru rolul său, Ştefan Bănică Jr.

Pentru a interpreta piesa “Dansează baba” Andrei a fost însoţit pe scenă de patru dansatori bărbaţi deghizaţi în bătrânele simpatice.

Andrei a reuşit să dea gata juriul cu acest rol de excepţie, primind numai aprecieri pozitive fie ele despre voce, dans sau prezenţă scenică, fiind şi concurentul care a câştigat premiul ediţiei.

Ieri seară telespectatorii au savurat spectaculoasele transformări ale concurenţilor de la Te cunosc de undeva!, emisiunea clasându-se pe primul loc în topul audienţelor la nivel urban, cu 9.1% rating şi 18.8% cotă de piaţă. Pe locul secund s-a situat postul Pro TV cu 6.9% rating şi 14.3 procente  share. În minutul de aur, 21:16, aproape 1.3 milioane de telespecatatori din mediul urban urmãreau Antena 1, în vreme ce doar 875.000 urmãreau Pro Tv. Şi la nivelul targetului naţional, transforming show-ul a fost prima opţiune a telespectatorilor, cu 7.9% rating şi 16.3 procente de share, locul secund fiind ocupat de Pro Tv cu 7% rating şi 14.6 procente de share.

Observator 16, avându-l drept invitat pe juratul România Danseazã, CRBL, a fost şi el prima opţiune a publicului comercial al staţiei, 18-49 urban, buletinul de ştiri înregistrând un rating mediu de 3.6% şi o cotã de piaţã de 16.1%. Pe locul secund s-a clasat postul Kanal D, cu 2.9% rating şi 12.8% cotã de piaţã, în vreme ce Pro Tv înregistra doar 1.3% rating şi 5.8% cotã de piaţã. Peste 265.000 de telespectatori din targetul 18-49 urban urmãreau vineri, în minutul de aur, 16:30, Antena 1, de aproape 5 ori mai mulţi faţã de cei care în acelaşi timp urmãreau postul Pro TV.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata