Breaking news

Andrei Nourescu, la un pas de un transfer la Digi Sport

loading...

Transfer pe ultima sută de metri a grilei de toamnă, între televiziunile de sport din România. Andrei Nourescu, realizatorul emisiunii ”Morning Sport” la Dolce Sport, se transferă la Digi Sport.

andrei nourescuAndrei Nourescu a confirmat pentru exclusivNEWS.ro că se află în discuții cu Digi Sport, dar nu a dat ca cert, transferul.

Nu pot să confirm sau să infirm o informație care nu este în posesia mea… Este adevărat că astăzi am vorbit cu două persoane de la Digi Sport, dar asta nu înseamnă ca voi pleca de la Dolce la Digi… Sigur, nimic nu este imposibil, și noi, ziariștii, suntem ca fotbaliștii, ne putem muta în funcție de cine ne dorește. Dar în clipa asta nu este nimic, aș zice. Sunt ok la Dolce, îmi place ce fac și până în clipa de față nu a apărut ceva care să ducă la o despărțire”, a declarat Andrei Nourescu pentru exclusivNEWS.ro.

Transferul lui Andrei Nourescu la Digi Sport vine ca urmare a demisiei lui Horia Ivanovici.

Realizatorul emisiunii Fanatick show a decis să părăsească Digi Sport după patru ani de colaborare.

Horia Ivanovici a acceptat oferta lui Sebastian Ghiță de a se transfera la postul tv din Ploiești. Ghiță l-ar fi momit pe Ivanovici cu un post de consilier local sau chiar de deputat.

Andrei Nourescu are o experiență de 20 de ani în presă, fiind singurul jurnalist din România care a fost prezent la ultimele șase ediții consecutive ale Jocurilor Olimpice.

Pe lângă participările la Olimpiadă, Andrei Nourescu a scris trei cărți, una din ele fiind premiată drept cartea anului în 2004, iar alta fiind singurul titlu în limba română din arhiva Muzeului Olimpic de la Lausanne.

loading...
1 Comentariu
  1. John spune

    Foarte frumos scris… Andrei, tu esti???

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata