Breaking news

Andrei Ioniță le aduce juraților X Factor câte o cușmă din Moldova

loading...

Andrei Ioniță, un student din Chișinău, care a făcut valuri în audițiile X Factor, le aduce câte o cușmă din Republica Moldova, fiecărui jurat, în etapa de bootcamp.

Bootcampul continuă vinerea aceasta la X Factor cu grupa coordonată de Delia, cea a concurenților peste 21 de ani. După ce săptămâna trecută Ștefan Bănică și-a ales cei 6 concurenți cu care intră în arena Duelurilor, vinerea aceasta este rândul Deliei să îi sculte și jurizeze pe cei 14 concurenți din categoria care i-a fost atribuită sezonul acesta.

Pentru că la audiții toată lumea l-a apreciat pentru look-ul cu care s-a prezentat, Andrei Ioniță a promis că dacă ajunge în Bootcamp le va aduce și juraților cușme. Zis și făcut! Cum vor reacșiona aceștia, dar, mai ales, ce va avea Delia de comentat și dacă va merge acesta mai departe, telespectatorii Antena 1 vor afla vineri seară la X Factor.

La audiții, Andrei Ioniță și-a făcut apariția pe scenă relaxat, cu chitara la subraț și cușma pe frunte și a cântat o adaptare proprie a unei balade românești care a răspândit emoție în întreaga sală.

Interpretarea sa l-a făcut pe Ștefan Bănică să îi spună: „ce ai făcut tu aici se numește moment artistic. Un cântec manifest. Nu cred că există român care să asculte și să nu vibreze.” La rândul lui, Horia Brenciu a adăugat: „Dacă te-aș viraliza pe net, poate s-ar uni mai repede țara noastră. Te felicit pentru partiotismul de care ai dat dovadă”, în vreme ce Delia l-a asigurat: „Ești deja viral!” Imediat ce a obținut cei trei DA, Andrei a exclamat în culise că trebuie să le aducă juraților câte o cușmă.

Andrei Ioniță are 23 de ani și vine din Dubăsari, Transnistria. Este un adevărat personaj, care se remarcă prin umorul său, dar și simțul patriotic foarte pronunțat. Se caracterizează drept un rebel și spune că nu îi place să se încadreze în tipare. Iubește tot ce ține de casă, de rădăcini, iubește spiritul moldovenesc și mărturisește că sufletul lui aparține Nistrului, locul unde a copilărit. Andrei nu are studii muzicale, dar simte că muzica este viața lui, scrie versuri și i-ar plăcea să fie compozitor. A învățat singur să cânte la chitară, la 19 ani a văzut o chitară într-o vitrină, a cumpărat-o și a început să studieze. Părinții lui sunt divorțați, iar mama e totul pentru el. Andrei a venit la X Factor să-și susțină un prieten și  așa s-a gândit să participe și el.

Grupa Deliei aduce pe scena show-ului oameni cu carismă, talente pure, astfel că deciziile Deliei nu vor fi ușor de luat. Dintre cei 14, jurata trebuie să aleagă până la finalul emisiunii numai 6 concurenți care se salvează și intră în etapa Duelurilor. Cântec după cântec, apariție după apariție, dialog după dialog, Delia va avea de luat hotărâri dintre cele mai grele. Ce le va spune ea concurenților, pe cine va așeza pe scaunul alb, la cine va renunța și care sunt criteriile după care își face strategia din concurs, vineri seara la X Factor.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata