Breaking news

Andrei Aradits, cu fusta mini și pantofi cu toc, la “Te cunosc de undeva!”

loading...

Pentru că i-a promis lui Alex Velea că îl va ajuta să treacă peste ridicolul situației de a apărea din nou în travesti, în show-ului transformărilor, Andrei Aradits îmbracă o fustiță mini, încalță pantofi cu toc și cu sclipici și urcă astfel pe scena de la “Te cunosc de undeva!”.

andrei aradits - tocuriCa să fie alături de Alex Velea care se transformă în Misha, soția lui Connect-R, și cântă “Tenerife”, juratul Andrei Aradits ve înbracă în fustă și își pune pantofi cu toc.

“Scopul juriului nu e să judece, ci să ajute. L-am ajutat pe Alex și am trecut împreună peste ridicolul situației. Împart alături de Alex Velea acest ridicol, pe care mi-l asum!”, a declarat președintele juriului „Te cunosc de undeva!”.

Și nu s-a descurcat rău deloc în această… originală ipostază.

Am vrut să văd dacă este atât de grav pe tocuri, cum se plâng concurenții. Nu mi s-a părut deloc complicat. Am urcat și am coborât scările și am constatat că nu tocurile sunt problema pentru bărbații în travesti, ci grația interioară!”, mai spune acesta.

Fascinat de înfățișarea lui Aradits, Brenciu îi face o propunere, spre amuzamentul celorlalți jurați: “Știi ceva? Fii președinta noastră! Te rog frumos! Aș vrea să nu te schimbi niciodată!”

Ce moment inedit creează pe scenă Horia Brenciu și Andrei Aradits, vedeți sâmbătă, 5 aprilie, de la ora 20.30, la “Te cunosc de undeva!”

aradits - fusta

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata