Andreea Tonciu, noua asistentă a lui Capatos la “Un show păcătos”

loading...

De luni, Dan Capatos își ia o nouă asistentă. Pe lângă deja celebra Daniela Crudu, moderatorul va avea o a doua asistentă în persoana Andreei Tonciu, la emisiunea ”Un show păcătos” de la Antena 1.

dan capatosAndreea Tonciu se alătură echipei “Un show păcătos”. Astfel, emisiunea lui Dan Capatos revine de luni, 26 ianuarie, la formula cu două asistente.

“Andreea și-a dorit de foarte mulți ani să facă parte din echipa noastră. Ca de obicei în viață, cele mai multe lucruri nu se întâmplă exact atunci când ți le dorești, ci mai degrabă când nu te mai aștepți. Ideea aducerii Andreei pe post de asistentă mi-a venit în timpul unei emisiuni de săptămâna trecută. Ea s-a ridicat de pe canapea și a început să danseze lângă Cruduța. Mi s-a părut un “tablou” interesant și le-am dat ideea mai departe, șefilor. Se pare că am o putere de convingere năprasnică așa că, de luni, “Un show păcătos” revine la formula cu două asistente. În aceste zile, Andreea constată că există viață și după Mitea. De luni încolo va descoperi, cu adevărat, viața”, spune Dan Capatos, realizatorul emisiunii.

Andreea Tonciu a declarat că: Sunt foarte fericită, pentru că îmi doream mult să fiu asistentă la “Un show păcătos”. Îmi place mult această emisiune. Mă bucur și pentru că voi fi colegă cu Daniela. Ne știm de când eram mici (râde). Ne înțelegem foarte bine.

Noua asistentă a emisiunii prezentate de Dan Capatos mărturisește că îi merge foarte bine pe partea profesională, de când nu mai este într-o relație.

“Mi-am operat și nasul și mă simt mult mai frumoasă acum. Am și slăbit… Există o viață foarte bună după Mitea (n.n. fotbalistul Nicolae Mitea, fostul ei iubit)”, mai spune Andreea.

Cum se va descurca Andreea Tonciu în noua ipostază, telespectatorii Antenei 1 vor afla luni, 26 ianuarie, de la ora 23.00, numai la “Un show păcătos”.

852 0
loading...
No Comment

Lasă un comentariu

*

*