Breaking news

Andreea Teja a venit din SUA ca să cucerească X Factor România

loading...

Andreea Teja, o româncă stabilită în SUA, a venit tocmai din America sã participe la X Factor şi l-a cucerit din prima pe cel mai dur jurat, Cheloo care a exclamat: Eu o vreau!

x factor romania 2013Diversitate, spectacol, talent sunt atributele celui mai nou sezon X Factor, difuzat în fiecare duminicã, de la 20:30, la Antena 1. Audiţiile celui de-al treilea sezon al super show-ului au adus în faţa juriului concurenţi de pe patru continente, printre ei numãrându-se şi o tânãrã de 21 de ani, din New York.

Andreea Teja s-a nãscut în New York, într-o familie de români, iar de la trei ani îşi petrece fiecare vacanţã de varã la bunica ei, în România. De la bunica a învãţat sã lucreze goblen, iar la schimb, Andreea a învãţat-o sã facã pancakes. Concurenta i-a cucerit pe juraţi chiar de la primii paşi pe scena X Factor, cu aerul sãu relaxat şi fãrã nicio urmã de trac. L-a fãcut pe Cheloo sã o întâmpine cu urale, totodatã mãrturisindu-le colegilor sãi de juriu „Eu o vreau!”. Chiar dacã va trece mai departe în show, tânãra ar putea avea probleme: „Dacã o sã treci mai departe, ce facu? Rãmâi în România? Ştii cã show-ul ãsta dureazã pânã în decembrie, da?” a întrebat-o Dan Bittman. Cum se va descurca tânara şi dacã va decide sã dea America pe România în cazul în care va merge în etapa urmãtoare X Factor, rãmâne de vãzut duminica aceasta, de la 20:30, la Antena 1.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata