Breaking news

Andreea Ţâra este cea mai sexy mămică din România

loading...

Sute de mămici s-au înscris la concursul lansat de matinalii Răzvan şi Dani, dar numai cinci au ajuns în marea finală ce a avut loc în această dimineaţă.

cea mai sexy mamicaFetele au fost nevoite să răspundă provocărilor celor doi prezentatori atât în etapa preselecţiilor, cât şi în etapa finală.

Înainte de a veni în platoul de la Neaţa, frumoasele mămici au fost aseară la restaurantul lui Nicolai Tand, membru în juriul „Top Chef”, ca să se cunoască mai bine între ele. Cea mai sexy mămică a fost aleasă Andreea Ţâra, iar dovadă că între ele s-a legat o relaţie de prietenie este faptul că mama câştigătoare a ales să plece cu celelalte finaliste în vacanţa de la Predeal, ce era oferită ca premiu „Celei mai sexy mămici.”

În finală, fetele au fost supuse unor provocări simpatice, deloc simple, prestaţiile lor fiind jurizate de către Giulia Anghelescu, Pepe şi Elena Gheorghe. Astfel că, finalistele au prezentat rubrica meteo, horoscopul, au făcut exerciţii fizice, au dansat şi au gătit gogoşi cât pentru toată echipa. Abilităţile de mămică au fost şi ele probate atunci când concurentele au fost nevoite să facă un piure de legume şi să umple legate la ochi un biberon cu lapte.

Cea mai sexy mămică a câştigat, de asemenea, o rochie de la Elida Toma, un inel cu pietre preţioase de la bijuterie Teilor şi un pictorial în revista Unica.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata